Adaaran Prestige Water Villas 5*

Položaj: smešten na oko 740m x 300m velikom ostrvu Meedhupparu u Raa atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 134 km, oko 45 min leta hidroavionom.

Hotel: ovaj deo resorta koji je praktično luksuzni odeljak hotela Adaaran Select Meedhupparu, smešten na severnoj strani ostrva. Raspolaže gourmet restoranom, koji ekskluzivno stoji na raspolaganju gostima smeštenim u Water Vilama. Ovde gosti mogu pronaći ne samo dobar izbor vina nego i prijatan lounge sa cigarama. Privatni deo plaže, uz koji se nalazi i negovana bašta sa spa paviljonom, kao i bazen koji pripada isključivo ovom delu resorta, nudi gostima visok nivo privatnosti. Gostima takođe stoje na raspolaganju i kompletan sadržaj kompleksa Adaaran Select Meedhupparu, kao i 24h usluge batlera.

Ishrana: All inclusive, obroci se serviraju u gourmet restoranu (meni za sve obroke), a po želji doručak može biti i na nekom od vaših omiljenih mesta. Za vreme popodneva čaj, snack i sladoledu restoranu ili u vili. Dnevna ponuda podrazumeva gazirane sokove (4), voćne sokove (4), vodu (2), pivo (4) i čokoladu (2) iz mini bara. Voda, sokovi, kafa, čaj, pivo, vino (belo i crno) u čaši, odabrana žestoka pića kao i izbor koktela u Water Villa restoranu i na glavnom baru od 10-24h. A-la-carte uz doplatu. Specijalna večera na plaži po boravku. Spa tretman, snorkling izlet, kurs ronjenja, po osobi/po boravku. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Sobe: 20
Water Ville: oko 60m² (od toga oko 25m² spoljašnji deo), bungalovi izgrađeni na stubovima u laguni, sa po dve stambene jedinice, moderno i skupoceno opremljene, kupatilo sa tušem/ wc, fen, bade mantil, TV, DVD-plejer, telefon, besplatan pristup internetu, pegla, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa ležaljkma za sunčanje, đakuzi, direktan pristup vodi. Jedan deo poda je zastakljen i pruža pogled u šareni podvodni svet.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, fudbal na plaži, odbojka na plaži, stoni tenis, badminton, 2 teniska terena sa reketima i lopticama (u toku dana), bilijar. Uz doplatu: windsurfing, jetski, skijanje na vodi, jedrenje katamaranom, pecanje.
Ronjenje: Ostrvo nudi odlične uslove za ronjenje i snorkling. Oprema za snorkling uračunata. Unutrašnji greben na udaljenosti oko 60-80m. PADI škola ronjenja, kursevi i izleti uz doplatu.

Extra: Gosti dobijaju na dolasku flašu šampanjca, svakodnevno činiju sa voćem i dve flaše vode, a uveče posluženje kanapeima i čokolada u sobi.Gosti imaju slobodan pristup lounge-u na aerodromu Male tokom čekanja na transfer hidroavionom.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2019. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.