Niyama Private Islands Maldives 5+*

Položaj: Hotel se nalazi na ostrvu Olhuveli (1000m x 200m) udaljen 40 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Velana u prestonici Male.

Hotel: Jedan od najbolje ocenjenih rizorta na destinaciji i daje najbolji mogući odnos cene i kvaliteta, kompleks se sastoji iz dva međusobno povezana ostrva „Chill“ i „Play“ koji u svom sastavu  imaju 134 moderno opremljene vile okružene bujnim zelenilom ili se nalaze na samoj obali mora. Hotel poseduje prvi podvodni restoran na svetu “Subsix” koji se nalazi na 6 metara ispod površine mora. Poznat je po svom doručku uz šampanjac i sjajnim zabavama. Restoran ima staklene zidove i pogled na podvodni morski svet. Pored ovog unikatnog restorana po čemu je hotel i poznat, za ishranu imate na raspolaganju ukupno 4 a la carte i 2 buffet restorana gde se izdvaja i afro-latino restoran “Tribal”, koji nudi jedinstveno kampersko iskustvo večeravanja uz egzotična afrička, centralnoamerička i južnoamerička jela. Kompleks u svom sastavu ima Spa centar koji je dostupan 24 h, dva bazena, 2 bara, biblioteku, butik kao i  dečiji klub predviđen za decu od 12 meseci do čak 12 godina zbog čeka je popularan i kao porodični hotel. Ljubazno osoblje koje će vas uslužiti na 12 stranih jezika omogućiće vam organizaciju gnjuračkih izleta sa vodičem, jedrenja tokom zalaska sunca, gnjuranje sa manta ražama i ribolovačke izlete. U objektu možete igrati najnovije video-igrice, ili vežbati u teretani. Vaše je samo da se prepustite i da putem WI-FI konekcija koja je dostupna unutar celog kompleksa ponesete kući nezaboravno iskustvo sa ovog maldivskog raja.

Sobe: 134

Beach Villa: izmedju 151m2-200m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, dvd uređaj, telefon, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu.

Beach Pool Villa: izmedju 151m2-200m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, dvd uređaj, telefon, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu, zaseban bazen.

Water Pool Villa: izmedju 151m2-200m2, nalazi se iznad vode na postavljenim nosačima, direktan pristup moru,  pruža pogled na more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, dvd uređaj, telefon, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu, zaseban bazen.

Deluxe Water Pool Villa: izmedju 151m2-200m2, nalazi se iznad vode na postavljenim nosačima, direktan pristup moru,  pruža pogled na more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, dvd uređaj, telefon, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu, zaseban bazen, zaseban jakuzzi.

Family Becah Pool Villa: oko 200m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, zasebna dnevna i spavaća soba, dodatno kupatilo, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, dvd uređaj, telefon, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu, zaseban bazen.

Ishrana: Raznovrstan i bogat doručak na bazi švedskog stola se služi u „Epicure“ restoranu dok u istom restoranu za večeru na bazi set menia možete uzivati u međunarodnoj kuhinji, dok sva tri obroka na bazi mediteranske kuhinje se služe u „BLU“ restoranu u kombinaciji švedskog stola i set menia, pića nisu uračunata u cenu. Za specijalne prilike tu su alla-carte restorani poput „NEST“ restorana sa ukusima kineske, indonežanske i tajlandske kuhinje ili „TRIBAL“ restorana za ljubitelje afričke, američke ili brazilske kuhinje, dok jedinstven obrok poput ručka možete dobiti u podvodnom restoranu „SUB SIX“ uz pogled na podvodni živi svet uz morske specijalitete.

Zabava: Povremena večernja i dnevna uz živu muziku i nastup D.J.

Sport&Fitness: Uračunato: odbojak na pesku, stoni tenis, badminton, teretana, joga, vožnja kajakom, veslanje na dasci, vožnja biciklom. Uz doplatu: jedrenje i škola ronjenja.

Ronjenje: Na ostrvu postoji centar za sportove na vodi u čijem okviru se nalazi i škola ronjenja.

Wellness: Opuštajući „Niyama Drift Spa „centar dostupan 24h u prijatnom i opuštajućem ambijentu nudi širok spektar tretmana i masaža. Poseduje parno kupatilo, saunu

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cenu za ovaj hotel


Pogledajte iskustva putnika:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.