Niyama Private Islands Maldives 5+*


Položaj: Hotel se nalazi na ostrvu Olhuveli (1000m x 200m) udaljen 40 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Velana u prestonici Male.Hotel: Jedan od najbolje ocenjenih rizorta na destinaciji i daje najbolji mogući odnos cene i kvaliteta, kompleks se sastoji iz dva međusobno povezana ostrva „Chill“ i „Play“ koji u svom sastavu  imaju 134 moderno opremljene vile okružene bujnim zelenilom ili se nalaze na samoj obali mora.Hotel poseduje prvi podvodni restoran na svetu “Subsix” koji se nalazi na 6 metara ispod površine mora. Poznat je po svom doručku uz šampanjac i sjajnim zabavama. Restoran ima staklene zidove i pogled na podvodni morski svet. Pored ovog unikatnog restorana po čemu je Niyama Private Island i poznat, za ishranu imate na raspolaganju ukupno 4 a la carte i 2 buffet restorana gde se izdvaja i afro-latino restoran “Tribal”, koji nudi jedinstveno kampersko iskustvo večeravanja uz egzotična afrička, centralnoamerička i južnoamerička jela.Kompleks u svom sastavu ima Spa centar koji je dostupan 24 h, dva bazena, 2 bara, biblioteku, butik kao i dečiji klub predviđen za decu od 12 meseci do čak 12 godina zbog čega je popularan i kao porodični hotel. Ljubazno osoblje koje će vas uslužiti na 12 stranih jezika omogućiće vam organizaciju gnjuračkih izleta sa vodičem, jedrenja tokom zalaska sunca, gnjuranje sa manta ražama i ribolovačke izlete. U objektu možete igrati najnovije video-igrice, ili vežbati u teretani. Vaše je samo da se prepustite i da putem WI-FI konekcije koja je dostupna unutar celog kompleksa ponesete kući nezaboravno iskustvo sa ovog maldivskog raja.Sobe: 134

Beach Villa: izmedju 151m2-200m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, dvd uređaj, telefon, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu.Beach Pool Villa: izmedju 151m2-200m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, dvd uređaj, telefon, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu, zaseban bazen.


Water Pool Villa: izmedju 151m2-200m2, nalazi se iznad vode na postavljenim nosačima, direktan pristup moru, pruža pogled na more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, dvd uređaj, telefon, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu, zaseban bazen.Deluxe Water Pool Villa: izmedju 151m2-200m2, nalazi se iznad vode na postavljenim nosačima, direktan pristup moru,  pruža pogled na more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, dvd uređaj, telefon, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu, zaseban bazen, zaseban jacuzzi.Family Beach Pool Villa: oko 200m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, zasebna dnevna i spavaća soba, dodatno kupatilo, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, dvd uređaj, telefon, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu, zaseban bazen.Ishrana: Raznovrstan i bogat doručak na bazi švedskog stola se služi u „Epicure“ restoranu dok u istom restoranu za večeru na bazi set menia možete uzivati u međunarodnoj kuhinji. Sva tri obroka na bazi mediteranske kuhinje se služe u „BLU“ restoranu u kombinaciji švedskog stola i set menia, pića nisu uračunata u cenu. Za specijalne prilike tu su alla-carte restorani poput „NEST“ restorana sa ukusima kineske, indonežanske i tajlandske kuhinje ili „TRIBAL“ restorana za ljubitelje afričke, američke ili brazilske kuhinje, dok jedinstven obrok poput ručka možete dobiti u podvodnom restoranu „SUB SIX“ uz pogled na podvodni živi svet uz morske specijalitete.


Zabava: Povremena večernja i dnevna uz živu muziku i nastup D.J.

Sport & Fitness: Uračunato: odbojka na pesku, stoni tenis, badminton, teretana, joga, vožnja kajakom, veslanje na dasci, vožnja biciklom. Uz doplatu: jedrenje i škola ronjenja.Ronjenje: Na ostrvu Niyama Private Island postoji centar za sportove na vodi u čijem okviru se nalazi i škola ronjenja.

Wellness: Opuštajući „Niyama Drift Spa” centar dostupan 24h u prijatnom i opuštajućem ambijentu nudi širok spektar tretmana i masaža. Poseduje parno kupatilo, saunu
Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

4.096 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Beach Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte iskustva putnika:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.