Soneva Jani 6*

Položaj: „Soneva Jani“ kompleks je udaljen od medjunarodnog aerodroma Velana u prestonici Male 40 minuta vožnje hidroavionom.

Hotel: Spoj luksuza, netaknute prirode i vrhunskog servisa su sinonimi za ovaj jedinstven kompleks koji se prostire na površini od ukupno 5.6km koji se nalazi na ostrvu Medhufaru. Ukupno 27 smeštajnih jedinica se nalaze iznad privatne nebesko plave lagune ili unutar samog ostrva i sve ih odlikuje zasebna spavaća soba koja je povezana sa dečijim kutkom za spavanje, takodje poseduju kupatilo na otvorenom sa kadom, tušem i direktnim pristupom laguni i gostima su na raspolaganju mini bar sa aparatom za espresso kafu, terasa na otvorenom uz prostor za sedenje što ceo kompleks čini idealni kako za porodice tako i za mlade bračne parove. U okviru hotela se nalazi ukupno 2 bazena (otvoreni i zatvoreni bazen) dok ukupno 5 restorana na čelu sa glavnim „ The Gathering“ restoranom i vinskim podrumom će vam  omogućiti široku lepezu  vrhunskih ukusa iz celog sveta sa posebnim akcentom na više od 60 vrste domaće pravljenih sladoleda kao i kuvarima koji su ocenjeni sa dve „Michelinove“ zvezdice.  Pored vrhunske hrane gostima su na raspolaganju i bioskop na otvorenom, observatorija, spa i wellness centar, butik i suvenirnica. Za ljubitelje aktivnijeg odmora hotel daje  mogućnost korišćenja fitness centra,  časova joge, najma teniskih terena a ronilačko sportski klub nudi širok spektar aktivnosti pod vodom. Takodje tu su i eko park kao i lavirint sa vrtovima,  dok je za mališane obezbedjen dečiji klub „Childrens Den“ sa animatorima a više nego servilno i ljubazno osoblje koje će vas uslužiti na preko 12 svetskih jezika će biti više nego dobri vodiči u otkrivanju nezaboravnih trenutaka u okviru ovog magičnog kompleksa. Wi- FI konekcija je dostupna u okviru celog ostrva.

Sobe: 27

One Bedroom Water Retreat: oko 416m2, direktan pristup laguni uz pogled na more, privatni bazen, zasebna spavaća soba u prizemlju, dnevni boravak na spratu, trpezarija, kupatilo na otvorenom, TV,telefon,Wi-FI konekcija,  priključak za IPOD, mini bar, aparat za espresso kafu, klima uredjaj, fen za sušenje kose, ventilator.

Two Bedroom Water Retreat: oko 573 m2, prostire se na dva sprata, poseduje dve spavaće sobe; direktan pristup laguni uz pogled na more, privatni bazen,  dnevni boravak na spratu, trpezarija, kupatilo na otvorenom, TV,telefon,Wi-FI konekcija,  priključak za IPOD, mini bar, aparat za espresso kafu, klima uredjaj, fen za sušenje kose, ventilator.

Three Bedroom Water Retreat: oko 625 m2, prostire se na dva sprata, poseduje tri spavaće sobe; direktan pristup laguni uz pogled na more, privatni bazen,  dnevni boravak na spratu, trpezarija, kupatilo na otvorenom, TV,telefon,Wi-FI konekcija, priključak za IPOD, mini bar, aparat za espresso kafu, klima uredjaj, fen za sušenje kose, ventilator.

Ishrana: Vrhunski doručak uz svežu ribu,  možete dobit u glavnom hotelskom restoranu „The Gathering“ koji će vam takodje biti na raspolaganjuukoliko želite da probate sladolede sa više od 60 ukusa, ručno pravljenje čokolade i ostale deserte zajedno sa velikim izborom pića (alkoholnog i bezalkoholnog) . Alla – carte  „The Crab Snack „ restoran nudi mediteransku i morsku hranu, dok posebno iskustvo možete doživeti u okviru Chefs Table restorana koji se nalazi na samoj obali na severu lagune gde uz ručak ili večeru možete probati jela po izboru šefa kuhinje ocenjenog sa dve Michelinove zvezdice. Za ljubitelje japanske kuhinje u okviru hotela se nalazi i japanski  „The Director s Cut „alla carte restoran.

Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku.

Sport & Fitness: Uračunato: najam bickla, najam teniskih terena, korišćenje fitness centra, joga, bilijar. Uz doplatu: jedrenje na dasci, ronjenje sa maskom, pecanje, krstarenje.

Ronjenje: U okviru kompleksa postoji škola ronjenja koja će vam omogućiti nezaboravna iskustva u otkrivanju podvodnog sveta .

Wellness: Opuštajući „ Soneva Spa“ će Vas razmaziti ne samo vrhunskim pogledom na lagunu već velikim izborom raznih tretmana za negu lica i tela kao i organskim proizvodima koji se koriste u svakoj prilici prilikom masaža koje će opustiti vaš um i telo.

Medeni mesec: Hotel nudi posebne pogodnosti za parove koji žele da provedu medeni mesec (važi do 12 meseci nakon venčanja)

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

7.918 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:1 Bedroom Water Retreat With Slide
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.