Branco Mykonos 5*

Lokacija: Branco Mykonos se nalazi na jugu Mikonosa, pored plaže Platis Gialos. Čuvena plaža Psaru udaljena je na oko 1,5 km, grad Mikonos na oko 5 km, dok je internacionalni aerodrom udaljen oko 4 km.


Branco Mykonos

Hotel: Butik hotel Branco Mykonos uređen je u mikenskoj arhitekturi sa modernim finesama. U enterijeru koriste prirodne materijale i zemljane tonove, a nameštaj je od najfinijih materijala.
Hotel poseduje bazen, pored kojeg se nalazi bar sa suncobranima i ležaljkama za goste hotela, kao i restoran sa pogledom na divno Egejsko more. Gostima je uživanje zagarantovano jer se i na plaži nalazi hotelski bar koji služi hotele koje je napravio jedan od najboljih atinskih barmena.
Hotel poseduje i svoj butik, gde se mogu naći vrhunski komadi kvalitetne garderobe, kao i aksesoari svetski poznatih dizajnera.


Branco Mykonos plaza

Sobe: Hotel poseduje 21  smeštajnu jedinicu

Double Seaview Room: oko 18 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Kupatilo, WIFI, minibar (uz doplatu), Nespresso aparat za kafu, ketler, kafa/čaj, sef, TV, klima uređaj.

Superior Seaview Room: oko 23 m2 , sa balkonom i pogledom na more. King size krevet, kupatilo, WIFI, minibar (uz doplatu), Nespresso aparat za kafu, ketler, kafa/čaj, sef, TV, klima uređaj.


Superior Room

Junior Side Seaview Suite: oko 34 m2 , sa balkonom i bočnim pogledom na more. Nalaze se na prvom spratu. King size krevet, sofa, kupatilo, WIFI, minibar (uz doplatu), Nespresso aparat za kafu, ketler, kafa/čaj, sef, TV, klima uređaj.

Deluxe Room Pool & Seaview: oko 24 m2  sama soba i dodatno 23 m2 spoljašnja terasa sa krevetom za odmor i uživanje u toku dana, sa pogledom na more i bazen (u prizemlju). King size krevet, kupatilo, WIFI, minibar (uz doplatu), Nespresso aparat za kafu, ketler, kafa/čaj, sef, TV, klima uređaj.

Jacuzzi Seaview Suite: oko 37 m2  unutrašnjost i dodatno 30 m2 spoljašnja terasa sa krevetom za odmor i uživanje u toku dana, kao i sa spoljašnjim tušem i đakuzijem, sa pogledom na more i bazen. King size krevet, sofa, kupatilo, WIFI, minibar (uz doplatu), Nespresso aparat za kafu, ketler, kafa/čaj, sef, TV, klima uređaj.


Suite

Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom, gde se doručak služi a-la-carte svakog dana od 8-11h. Naravno, gosti mogu i ručati i večerati u restoranu hotela. Jela su zaista vrhunski pripremljena, a glavni akcenat je na tradicionalnoj grčkoj kuhinji.


Branco Mykonos restoran

Sport i rekreacija: Uračunato: teretana. Uz doplatu: sportovi na vodi

Spa & Wellness: Hotel poseduje bungalove na plaži u kojima se mogu izvoditi tretmani, a ukoliko gosti žele to mogu dobiti i u njihovoj sobi. Pružaju se usluge: tretmani lica, aromaterapije, masaže (uz doplatu).


Spa

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.998 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak
  • Sopstvena plaža

Avio karte od 500 €

Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.
** Do Mikonosa se najlakše stiže avionom preko Atine. Cena avio karata za letnji period jako oscilira i početna cena je od 305€ po osobi. Avio karte radimo na upit klijenata u skladu sa željenim datumima.
** Grčka je uvela obaveznu ekološku taksu. Od 01.01.2024. plaćaće se direktno u hotelima po sobi po danu i iznos zavisi od kategorije smeštaja (10 € za hotele sa 5*; 7 € za hotele sa 4*).

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.