Myconian Utopia Relais & Chateaux 5*

Lokacija: Myconian Utopia se nalazi na oko 300 m od plaže Elia, na Mikonosu. Grad Mikonos (besplatan prevoz) je udaljen oko 10 km, a aerodrom Mikonos udaljen je oko 12 km.


Myconian Utopia

Hotel: Myconian Utopia Resort – sanjivo utočište za čula je jedno od najekskluzivnijih odmarališta u kolekciji Myconian. Hotel je izgrađen na jedinstvenoj lokaciji iznad svetlucavog tirkiznog Egejskog mora na ostrvu Mikonos. U mirnoj i privatnoj atmosferi, ovaj butik hotel posvećen je održivosti i nudi luksuzni odmor. Posebna poslastica su prekrasan pogled na Kikladska ostrva, bazen sa morskom vodom i prostrani spa centar. Ležaljke, suncobrani i peškiri su uključeni na plaži i na bazenu.


Myconian Utopia  bar

Sobe: Hotel poseduje ukupno 64 sobe, apartmana i vila koje impresioniraju svojom jedinstvenom fuzijom modernog dizajna sa tradicionalnim i organskim materijalima. Ručno rezani kamen, puno drvo i razni specijalno izrađeni komadi nameštaja stvaraju ugodan ambijent. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen za kosu, bademantil, TV, bežičnu priključnu stanicu za iPad/iPhone/iPod, telefon, WIFI (besplatno), minibar, sef, klima uređaj, namešten balkon ili terasU sa prekrasnim panoramskim pogledom na more.


Room

Signature Retreat: oko 28 m². King size krevet ili 2 twin size kreveta.

Signature Retreat Private Pool: oko 28 m², sa manjim privatnim bazenom. King size krevet ili 2 twin size kreveta.

Heavenly Retreat: oko 35 m², spavaća soba sa sofom za odmor (king size krevet ili 2 twin size kreveta).

Heavenly Retreat Outdoor Jacuzzi: oko 35 m², spavaća soba sa sofom za odmor (king size krevet ili 2 twin size kreveta) sa manjim đakuzijem na terasi.


Signature Retreat

Majestic Retreat: oko 45 m², kombinovana dnevna i spavaća soba (king size krevet ili 2 twin size kreveta).

Majestic Retreat Outdoor Jacuzzi: oko 45 m², kombinovana dnevna i spavaća soba (king size krevet ili 2 twin size kreveta) sa manjim đakuzijem na terasi.

Majestic Retreat Private Pool: oko 45 m², kombinovana dnevna i spavaća soba (king size krevet ili 2 twin size kreveta) sa privatnim bazenom.

Grand Majestic Retreat: oko 55 m², kombinovana dnevna i spavaća soba (king size krevet ili 2 twin size kreveta). Ovaj tip smeštajne jedinice ima 2 opcije za rezervaciju- jedna je sa đakuzijem, a druga sa privatnim bazenom.


Retreat

Ishrana: Boravak u hotelu Myconian Utopia možete rezervisati kao noćenje sa doručkom (osnovna usluga) ili polupansion. Pored doručka na bazi švedskog, polupansion uključuje i večeru, koja je a-la-carte (za neka jela je potrebna doplata u restoranu).
Restoran Pavillon Relais & Châteaux, koji je na lokaciji koja ima predivan pogled na more, nudi ekskluzivna jela i nezaboravno iskustvo, a pored toga i dobra vina. Pored restorana, tu je i Pool Bar koji nudi razna pića, lagane zalogaje, kao i dobru muziku gotovo čitav dan.


Myconian Utopia restoran

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: sportovi na vodi, jahanje, privatne ture helikopterom/jahtom.

Wellness: Sanctuary Spa i Thalasso bazen nude opuštanje za sva čula.
Tokom talasoterapije/kozmetičkih tretmana u ekskluzivnim sobama za tretmane, mogu se iskusiti čari kako iz modernog vremena i mikenske prošlosti. Tretmani, masaže, kao i talasoterapija su uz doplatu.


Spa

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.409 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak
  • Sopstvena plaža

Avio karte od 500 €

Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.
** Do Mikonosa se najlakše stiže avionom preko Atine. Cena avio karata za letnji period jako oscilira i početna cena je od 305€ po osobi. Avio karte radimo na upit klijenata u skladu sa željenim datumima.
** Grčka je uvela obaveznu ekološku taksu. Od 01.01.2024. plaćaće se direktno u hotelima po sobi po danu i iznos zavisi od kategorije smeštaja (10 € za hotele sa 5*; 7 € za hotele sa 4*).

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.