Myconian Naia 5*

Lokacija: Myconian Naia se nalazi na istoku Mikonosa. Od grada Mikonosa udaljen je oko 7 km, Internacionalni aerodrom je udaljen oko 2.5 km.


 Myconian Naia

Hotel: Na padini, iznad živahne prestonice ostrva, Myconian Naia Luxury Suites postavlja nove standarde kada je u pitanju definisanje autentičnog butik hotela. Inspirisan stilom gradnje tipičnim za Mikonos, hotel impresionira svojom neverovatnom kompozicijom kontrastnih elemenata i oblika. Hotel se nalazi na mirnom mestu sa kojeg se pruža prelepi pogled na more. Tu su i bazen sa barom, kao i restoran, te gosti mogu i po čitave dane provoditi u hotelu uživajući.


 Myconian Naia 2

Sobe: Ovaj butik hotel poseduje svega 18 smeštajnih jedinica, tako da gosti zaista imaju maksimalan osećaj privatnosti tokom boravka. Sve sobe su svetlih boja, uz upotrebu kamena i drvenih materijala, sa vrlo suptilnom dekoracijom. Sobe poseduju king size krevet, kupatilo sa odvojenom tuš kabinom, toalet, fen za kosu, bademantil, telefon, TV, WIFI, peglu i dasku za peglanje,Nespresso aparat za kafu, sef, klima uređaj, balkon/terasu.


Pogled iz sobe

Naia Suite: oko 30 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2 osobe.

Naia Suite with Private Pool: oko 30 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2 osobe. Na balkonu se nalazi manji privatni bazen.

Naia Suite with Outdoor Jacuzzi: oko 30 m2 , sa terasom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2 osobe. Na terasi se nalazi đakuzi..


 Myconian Naia soba

Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom, gde je akcenat na lokalnim proizvodima, svežem voću, domaćim džemovima, hlebu i pecivima.
Japanski restoran Naros mami fantastičnim sušije. Šef kuhinje Panagiotis Tsoukatos kombinuje najsvežije morske plodove i lokalne proizvode sa dodirom mediteranskih začina. Bacos Bar ne nudi samo koktele i grickalice, već i fantastičan pogled na zalazak sunca.
Gosti hotela Myconian Naia takođe mogu iskusiti kulinarske delicije u obližnjim hotelima Myconian Kyma i Myconian Korali.


restoran

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: sportovi na vodi, jahanje. Zaposleni će rado ispuniti i individualne zahteve-od leta helikopterom, do iznajmljivanja jahte.

Spa & Wellness: U Satori Thalasso Spa sa pet terapijskih bazena i saunom, nude se i klasične masaže i kozmetički tretmani, kao i najsavremeniji velnes tretmani za dubinsko opuštanje (tretmani i masaže uz doplatu). Upotreba proizvoda za negu poznatih i luksuznih kozmetičkih linija St. Barth i Elemis odiše daškom Kariba.


 Myconian Naia 5

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.378 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak

Avio karte od 500 €

Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.
** Do Mikonosa se najlakše stiže avionom preko Atine. Cena avio karata za letnji period jako oscilira i početna cena je od 305€ po osobi. Avio karte radimo na upit klijenata u skladu sa željenim datumima.
** Grčka je uvela obaveznu ekološku taksu. Od 01.01.2024. plaćaće se direktno u hotelima po sobi po danu i iznos zavisi od kategorije smeštaja (10 € za hotele sa 5*; 7 € za hotele sa 4*).

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.