Myconian Royal – Leading Hotels of the World 5*

Lokacija: Myconian Royal se nalazi na oko 200 m od plaže Elia, na Mikonosu. Grad Mikonos je udaljen oko 10 km, a aerodrom Mikonos udaljen je oko 12 km.


Myconian Royal

Hotel: Ovaj hotel goste poziva da provedu nezaboravne romantične dane u privatnom ambijentu koji nudi. Nalazi se na fantastičnoj lokaciji, a svojim gostima pruža prvoklasnu uslugu i visokokvalitetnu domaću kuhinju. Gosti ovog hotela mogu koristiti i sadržaje sestrinskog hotela u blizini, Myconian Imperiala. Ležaljke, suncobrani i peškiri su uključeni na plaži i na bazenima.


Myconian Royal plaza

Sobe: 

Premium Seaview: oko 28 m², sa balkonom i pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta, kupatilo, bademantili, papuče, fen, klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, TV.

Premium Seaview with outdoor jacuzzi: oko 28 m², sa terasom sa đakuzijem i pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta, kupatilo, bademantili, papuče, fen, klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, TV.


Room

Superior Seaview: oko 35 m², sa balkonom i pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta, kupatilo, bademantili, papuče, fen, klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, TV.

Superior Seaview with outdoor jacuzzi: oko 35 m², sa terasom sa đakuzijem i pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta, kupatilo, bademantili, papuče, fen, klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, TV.


Superior Room

Junior Suite: oko 35 m², sa balkonom i pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta i sofa, kupatilo, bademantili, papuče, fen, klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, TV.

Executive Suite with private pool: oko 45 m² i pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta i sofa, kupatilo, bademantili, papuče, fen, klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, TV. Terasa ima oko 20 m² i poseduje privatni bazen.


Suite

Ishrana: Boravak u hotelu Myconian Royal možete rezervisati kao noćenje sa doručkom (osnovna usluga) ili polupansion. Pored doručka na bazi švedskog, polupansion uključuje i večeru, koja je a-la-carte. Glavni restoran je Ambrosia, a pored njega tu je i Camares restoran, pored bazena. Oba restorana nude vrhunske specijalitete pre svega grčke kuhinje.


Myconian Royal restoran sa bazenom

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: skijanje na vodi, windsurfing

Wellness: Poseduje odličan spa centar sa saunom, parnim kupatilom i đakuzijem. Kozmetički tretmani i masaže su uz doplatu.

Deca: Hotel poseduje bazen za decu na otvorenom. Uz doplatu je moguća i usluga čuvanja dece.


Spa

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.056 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak
  • Sopstvena plaža

Avio karte od 500 €

Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.
** Do Mikonosa se najlakše stiže avionom preko Atine. Cena avio karata za letnji period jako oscilira i početna cena je od 305€ po osobi. Avio karte radimo na upit klijenata u skladu sa željenim datumima.
** Grčka je uvela obaveznu ekološku taksu. Od 01.01.2024. plaćaće se direktno u hotelima po sobi po danu i iznos zavisi od kategorije smeštaja (10 € za hotele sa 5*; 7 € za hotele sa 4*).

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.