Myconian Korali Relais & Châteaux 5*

Lokacija: Myconian Korali hotel se nalazi na zapadnoj obali Mikonosa, u gradu Mikonosu, na brdu, direktno iznad mora. Od aerodroma je udaljen 2 km. Do plaže Kato Mili i Megali Ammos je udaljen oko 1,2 km.


Myconian Korali Relais & Châteaux

Hotel:  Smešten na brdima iznad istorijske luke Mikonos i azurnog Egejskog mora, Myconian Korali Relais & Chateaux sinonim je za kosmopolitski duh i odličnu uslugu. Moderno luksuzno utočište idealno je za parove i porodice koji cene minimalistički dizajn, opuštajuće velnes trenutke i finu grčku kuhinju. Spoljašnjost hotela je u potpunosti u skladu sa arhitektonskom tradicijom Kiklada. Kockasti oblici i snežno bele fasade karakterišu kompleks zgrada.


Myconian Korali Relais & Châteaux 1

Na raspolaganju su razne terase i udobne niše za sedenje za mala svakodnevna bekstva pod suncem. Jasne linije i moderna elegancija enterijera, u kombinaciji sa svetlim, toplim bojama, stvaraju prozračnu, laganu atmosferu. Upečatljivi elementi dizajna i dobro dozirani akcenti boja- plave, crvene, žute i narandžaste zaokružuju dizajn. Besplatan WIFI je dostupan u svim delovima objekta.
Hotel poseduje infinity bazen sa kojeg je pogled predivan, na more. Ležaljke i suncobrani na dve okolne terase su besplatni.


Bazen Myconian Korali Relais & Châteaux

Sobe: Myconian Korali poseduje ukupno 100 smeštajnih jedinica, estetski minimalistično uređene, u kojima boravak garantuje mirnu atmosferu. Kvalitetan nameštaj i fine tkanine daju ekskluzivnost sobama koje uvek imaju određenu individualnost zahvaljujući originalnim umetničkim delima. Sve sobe imaju balkon/terasu.


Soba sa bazenom

Inopos: oko 24 m2 , sa balkonom i pogledom na vrt. Soba je namenjena za 2-3 osobe. King size/ 2 twin kreveta, kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu.

Rinia: oko 24 m2 , sa balkonom i bočnim pogledom na more. Soba je namenjena za 2-3 osobe. King size/ 2 twin kreveta, kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu.

Panoramic: oko 24 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2-3 osobe. King size/ 2 twin kreveta, kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu.


Rinia

Phos Superior Room: oko 24 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2-3 osobe. King size/ 2 twin kreveta, kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu. Na balkonu se nalazi đakuzi.

Oria Superior Room: oko 25 m2 , sa balkonom i bočnim pogledom na more. Soba je namenjena za 2-3 osobe. King size/ 2 twin kreveta, kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu. Na balkonu se nalazi i manji bazen, čije se ivice s jedne strane dodiruju sa bazenom susedne sobe.

Aeon Superior Room: oko 25 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2-3 osobe. King size/ 2 twin kreveta, kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu. Na balkonu se nalazi i manji privatni bazen.


Superior Room

Onar Junior Suite: oko 33 m2 , sa balkonom i bočnim pogledom na more. Soba je namenjena za 2-3 osobe. Kombinovana dnevna i spavaća soba, kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu.

Kynthos Junior Suite: od 30-35 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2-3 osobe. Kombinovana dnevna i spavaća soba, kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu. Na balkonu se nalazi đakuzi.

Theros Junior Suite: oko 40 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2 odrasle osobe. Kombinovana dnevna i spavaća soba, kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu.


Suite

Era Junior Suite: oko 40 m2, sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2-3 osobe. Kombinovana dnevna i spavaća soba, kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu. Na balkonu se nalazi i manji privatni bazen.

Delos Junior Suite: oko 51 m2, sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2-3 osobe. Kombinovana dnevna i spavaća soba, kupatilo sa kadom, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu. Na balkonu se nalazi i manji privatni bazen, kao i đakuzi.

Ortigia Suite: oko 120 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 4 osobe. Apartman poseduje 2 spavaće sobe, dnevni boravak,  kupatilo, fen, minibar (uz doplatu), sef, WIFI, klima uređaj, kafa/čaj, Nespresso aparat za kafu. Na balkonu se nalazi i manji privatni bazen, kao i đakuzi.


Myconian Korali Relais & Châteaux 5

Ishrana: Bilo da se izabere noćenje sa doručkom ili polupansion, pored šampanjca i raznovrsnih internacionalnih klasika, na bazi švedskog stola, goste čekaju i razni lokalni specijaliteti. Uključeni su domaći džemovi, divlji med i sveže pečen hleb.
Baos Fine Dining restoran jedan je od najupečatljivih u hotelu. Visokokvalitetne, sveže sastojke lokalnih proizvođača pretvaraju u umetničke kompozicije pune složenih ukusa. Fokus je inovativnim interpretacijama tradicionalnih grčkih jela, kao i specijaliteta od ribe i morskih plodova. Uz restoran se nalazi i suši bar.


Myconian Korali Relais & Châteaux restoran

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: iznajmljivanje bicikla, jedrenje na dasci, jet ski, katamaran, pedalina, banana čamac

Deca: Uz doplatu: usluga čuvanja dece.

Spa & Wellness: U Grčkoj ljudi od davnina znaju za moć čišćenja i isceljenja mora. Nije uzalud što Satory Spa u hotelu Myconian Korali uključuje pet zagrejanih bazena za talasoterapiju. Uz doplatu: masaže, talasoterapija, tretmani lica i tela, manikir i pedikir


Myconian Korali Relais & Châteaux 7

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.208 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak

Avio karte od 500 €

Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.
** Do Mikonosa se najlakše stiže avionom preko Atine. Cena avio karata za letnji period jako oscilira i početna cena je od 305€ po osobi. Avio karte radimo na upit klijenata u skladu sa željenim datumima.
** Grčka je uvela obaveznu ekološku taksu. Od 01.01.2024. plaćaće se direktno u hotelima po sobi po danu i iznos zavisi od kategorije smeštaja (10 € za hotele sa 5*; 7 € za hotele sa 4*).

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.