Myconian O 5*

Lokacija: Myconian O se nalazi na jugoistoku Mikonosa, na plaži Ornos. Internacionalni aerodrom je udaljen oko 3,7 km.


Myconian O

Hotel: Najnoviji hotel U Myconian kolekciji je ujedno i prvi hotel u kolekciji sa direktnom lokacijom na plaži. Direktno na finoj peščanoj plaži i čistoj plavoj vodi popularnog zaliva Ornos. Neki od najboljih barova i restorana nalaze se ovde, a uzbudljiv noćni život grada Mikonosa udaljen je samo nekoliko minuta. Hotel je savršen za ljubitelje dizajna inspirisanog prirodom koji cene i privatnost i radosna druženja. Hotel poseduje bazen, jedan restoran, kao i bar pored bazena.


Myconian O restoran

Sobe: Myconian O poseduje 65 smeštajnih jedinica koje su dizajnirane moderno, sa fokusom na najfinije prirodne materijale. Sve jedinice imaju king size krevet ili 2 twin-a, kupatilo sa tušem, den, bademantil, TV, telefon, WIFI, peglu i dasku za peglanje, minibar (uz doplatu), aparat za espreso, sef i klima uređaj.


Myconian O soba

EOS: oko 41 m2 , sa balkonom i pogledom na vrt. Soba je namenjena za maksimum 3 osobe. Dostupne su i EOS sobe sa privatnim bazenom.

NOS: oko 33 m2 , sa balkonom i pogledom na vrt. Dvokrevetna soba sa radnim stolom i sofom. Dostupne su i NOS sobe sa privatnim bazenom (morska voda).

FOS Junior Suite: oko 45 m2 , sa balkonom i pogledom na vrt. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjena za maksimum 3 osobe. Dostupne su i FOS jedinice sa privatnim bazenom (morska voda).


Suite

ECO Suite: oko 60 m2 . Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjena za maksimum 3 osobe. Ova smeštana jedinica ima prostranu terasu, sa koje se pogled pruža na vrt i na kojoj se nalazi veliki privatni bazen (oko 51m2). 

The O! Suite: oko 51 m2 . Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjena za maksimum 3 osobe. Ova smeštana jedinica ima balkon, sa kojeg se pogled pruža na more (delimično) i na kome se nalazi privatni bazen.

The Grand O Suite: oko  135 m2 . Ova smeštajna jedinica poseduje 2 spavaće sobe, dnevni boravak i namenjena je za maksimum 6 osoba. Poseduje praktčno svoj vrt u kome se nalazi veliki privatni bazen.


Suite 1

Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom, gde se doručak služi u vidu švedskog stola (dostupne su i veganske i bezglutenske opcije) u restoranu O!. Uveče se nudi odlična a-la-carte večera, gde se koriste sveži sezonski sastojci i organski proizvodi kupljeni od lokalnih farmera i ribara.


Restoran

Sport i rekreacija: Uračunato: teretana. Uz doplatu: jahanje, jedrenje, ronjenje, tenis, izleti brodom, helikopterom, foto-tura Mikonosom sa profesionalnim fotografom.

Spa & Wellness: O’Spa je mesto mira i opuštanja, Goste očekuje impresivan ambijent sa prostorom za opuštanje i bazenom. Koriste se proizvodi brendova Elemis i St.Barth. Uz doplatu: tretmani i masaže


Myconian O teretana

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.777 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak
  • Sopstvena plaža

Avio karte od 500 €

Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.
** Do Mikonosa se najlakše stiže avionom preko Atine. Cena avio karata za letnji period jako oscilira i početna cena je od 305€ po osobi. Avio karte radimo na upit klijenata u skladu sa željenim datumima.
** Grčka je uvela obaveznu ekološku taksu. Od 01.01.2024. plaćaće se direktno u hotelima po sobi po danu i iznos zavisi od kategorije smeštaja (10 € za hotele sa 5*; 7 € za hotele sa 4*).

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.