Myconian Avaton, a Member of Design Hotels 5*

Lokacija: Myconian Avaton se nalazi na jugu Mikonosa. Od grada Mikonosa udaljen je oko 10 km, a gostima hotela je besplatno obezbeđen prevoz do njega. Internacionalni aerodrom je udaljen oko 12 km.


Myconian Avaton, a Member of Design Hotels

Hotel:  Prilagođeno šarmantnoj arhitekturi Kiklada, ovaj ekskluzivni resort nudi fantastičan pogled na obalu Egejskog mora, odličnu hranu i fantastična mesta za opuštanje zahvaljujući svojoj izuzetnoj lokaciji na brdu. Ovaj hotel je još jedan gragulj Myconian kolekcije hotela, a član je i dizajnerskih hotela. Tipična kikladska arhitektura kombinuje moderne enterijere sa svežim tradicionalnim elementima i stvara stilski ambijent. Apsolutni vrhunac je impresivan infinity bazen, koji se tokom dana vizuelno stapa sa morem, a uveče se pretvara u zvezdanu noć sa stotinama malih svetala. Ispod kompleksa je najduža plaža na ostrvu, Elia, gde hotel ima sopstveni deo plaže (ležaljke i suncobrani su besplatni). Od dodatnih sadržaja tu su i restoran i bar kraj bazena, za potpuni užitak gostiju.


Myconian Avaton, a Member of Design Hotels bazen

Sobe:  Ukupno 83 smeštajne jedinice, moderno i elegantno opremljene, gde poseban izgled daju individualni dizajnerski komadi. Sve sobe imaju zadivljujući panoramski pogled na more. Sobe imaju kupatilo, bademantil, fen, telefon, WIFI (besplatno), TV, sef, minibar (uz doplatu) i klima uređaj.


Soba

Mistikue Suite Private Pool cca 40 m²: Kombinovani dnevni boravak i spavaća soba sa privatnim infiniti bazenom na terasi.

Pure: oko 27 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za 2 osobe. Dostupne su i Pure sobe sa spoljašnjim đakuzijem, kao i sa privatnim bazenom.

Temptation: oko  30 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Soba je namenjena za maksimum 3 osobe. Dostupne su i Temptation smeštajne jedinice sa spoljašnjim đakuzijem, kao i sa privatnim bazenom.


Soba 2

Grand Temptation Suite: oko 32 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjena za maksimum 3 osobe. Ova jedinica je dostupna i sa privatnim bazenom.

Mystique Junior Suite: oko 40 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjena za maksimum 3 osobe. Ova jedinica je dostupna i sa privatnim bazenom, kao i sa spoljašnjim đakuzijem.

Grand MystiqueSuite: od 75-100 m2 , sa balkonom sa đakuzijemi pogledom na more. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjena za maksimum 3 osobe. Ova jedinica je dostupna i sa privatnim bazenom (umesto đakuzija).

Pure In-house Villa: oko 83 m2 , sa 2 spavaće sobe , dnevnom sobom i potpuno opremljenom kuhinjom. Ova vila je namenjena za maksimum 5 odraslih osoba. Poseduje balkon sa kog se pruža prelep pogled na Elia plažu.


Soba sa bazenom

Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom, gde se doručak služi u vidu švedskog stola u restoranu Panorama. Prilikom rezervacije polupansiona, večera se služi u 4 ganga (određena jela su uz doplatu). U restoranu je stavljen akcenat na upotrebu svežih, lokalnih proizvoda, a veliki izor domaćih i međunarodnih vina upotpunjuje ponudu.


Myconian Avaton, a Member of Design Hotels restoran

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: sportovi na vodi, izleti brodom/jahtom i letovai za razgledanje ostrva

Spa & Wellness: Gosti Myconian Avaton hotela se mogu opustiti u luksuznom spa centru sa bazenom za talasoterapiju , kao i u zatvorenom bazenu sa grejanom vodom.  Uz doplatu: masaže i tretmani kao što je talasoterapija.


Bazen

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.053 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak

Avio karte od 500 €

Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.
** Do Mikonosa se najlakše stiže avionom preko Atine. Cena avio karata za letnji period jako oscilira i početna cena je od 305€ po osobi. Avio karte radimo na upit klijenata u skladu sa željenim datumima.
** Grčka je uvela obaveznu ekološku taksu. Od 01.01.2024. plaćaće se direktno u hotelima po sobi po danu i iznos zavisi od kategorije smeštaja (10 € za hotele sa 5*; 7 € za hotele sa 4*).

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.