Myconian Imperial – Leading Hotels of the World 5*

Okružen belim kućama na plavetnilu Egejskog mora, hotel Myconian Imperial se nalazi na plaži Elia na Mikonosu. Ovaj luksuzni hotel idealan je za goste koji žele da začine opuštene dane kupanja izletima u drevnu prošlost ostrva Kikladi i koji cene izvanrednu uslugu.


Myconian Imperial

Lokacija: Na korak od plaže Elia uzdiže se hotel Myconian Imperial na Mikonosu. Samo dvadesetak minuta vožnje deli goste od glavnog grada ostrva, grada Mikonosa, sa brojnim restoranima, kafićima i mogućnostima za kupovinu. Od aerodroma je udaljen oko 10 km.


Myconian Imperial bazen

Hotel: Objekti hotela Myconian Imperial smešteni su na obronku plaže Elia, nudeći prekrasan pogled na horizont i more. Rustične kamene zgrade sa futurističkim staklenim fasadama stvaraju jedinstven ambijent. U unutrašnjosti dominira bela boja koja je suptilno naglašena toplim bojama i tonovima drveta. Skulpture i ukrašeni stubovi oživljavaju prošlost drevne Helade.
Hotel na plaži Elia ima svoj privatni deo, isključivo za goste hotela. Ležaljke, suncobrani, kao i peškiri za plažu mogu se besplatno koristiti kako na plaži, tako i na bazenima hotela. Ukupno postoje 2 bazena koji su napunjeni morskom vodom.


Myconian Imperial 2

Sobe: Hotel poseduje ukupno 111 prostranih soba. Sve smeštajne jedinice imaju balkon sa kojeg se pruža pogled na plažu Elia. Sve sobe su dizajnirane kao kombinacija modernog i tradicionalnog.


Soba

Classic Room: oko 28 m², sa pogledom na vrt ili bočnim pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta. Kupatilo, fen za kosu, TV, sef, minibar.

Premium Room: oko 28 m², sa pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta. Kupatilo, fen za kosu, TV, sef, minibar. Dostupne su opcije i premium sobe sa đakuzijem na terasi kao i sa privatnim bazenom.

Superior Room: oko 35 m², sa pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta. Kupatilo, fen za kosu, TV, sef, minibar. Dostupne su opcije i superior sobe sa đakuzijem na terasi kao i sa privatnim bazenom.


Premium Room

Executive Suite with private Pool: oko 65 m², sa pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta. Kupatilo sa tušem, fen za kosu, TV, sef, minibar. Od ukupne površine od 65 m², oko 35 m² je sama soba, dok je oko 30 m² nameštena terasa sa privatnim bazenom.

Grand Executive Suite with private Pool: oko 105 m², sa pogledom na more. King size krevet ili 2 twin size kreveta. Kupatilo sa tušem, fen za kosu, TV, sef, minibar. Od ukupne površine od 105 m², oko 55 m² je sama soba (kombinovana dnevna i spavaća soba), dok je oko 50 m² nameštena terasa sa privatnim bazenom.


Suiite with pool

Ishrana: Boravak u hotelu Myconian Imperial možete rezervisati kao noćenje sa doručkom (osnovna usluga) ili polupansion. Pored doručka na bazi švedskog stola u restoranu Meltemi, polupansion uključuje i večeru, koja je a-la-carte.
Pored glavnog restorana, tu su i Celebrities, koji je posvećen mediteranskoj ostrvskoj kuhinji sa akcentom na sveže ulovljene morske i riblje specijalitete. Sishu Sushi Bar je restoran japanske kuhinje, na otvorenom, sa pogledom na zaliv, a pored ovih restorana tu je Nostos bar pored bazena koji služi pića i grickalice tokom celog dana.


Myconian Imperial bar

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: katamaran, pedalina, skijanje na vodi, škola ronjenja.

Wellness: U modernom ambijentu od svetlog drveta gosti mogu predahnuti u sauni, bazenu ili se opustiti na nekoj od ležaljki uz voće i osveženje. Profesionalni tim sprovodi spa tretmane koristeći visokokvalitetne proizvode britanskog kvalitetnog spa brenda Elemis. Masaže i kozmetički tretmani su uz doplatu.

Deca: Uračunato: igraonica sa decu, plitak spoljašnji bazen. Uz doplatu: usluge bejbisitinga.


Spa

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.056 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak
  • Sopstvena plaža

Avio karte od 500 €

Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.
** Do Mikonosa se najlakše stiže avionom preko Atine. Cena avio karata za letnji period jako oscilira i početna cena je od 305€ po osobi. Avio karte radimo na upit klijenata u skladu sa željenim datumima.
** Grčka je uvela obaveznu ekološku taksu. Od 01.01.2024. plaćaće se direktno u hotelima po sobi po danu i iznos zavisi od kategorije smeštaja (10 € za hotele sa 5*; 7 € za hotele sa 4*).

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.