Myconian Ambassador Relais & Chateaux 5*

Lokacija: Myconian Ambassador Relais & Chateaux hotel se nalazi na jugu Mikonosa. Centar grada Mikonosa je udaljen oko 5 km, a internacionalni aerodrom oko 4 km.


Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Hotel: Gosti hotela mogu uživati u dobrom odmoru nedaleko od najlepših mikenskih plaža u apsolutnom miru. Ekskluzivni hotel impresionira svojim fantastičnim panoramskim pogledom sa kikladskim šarmom, sofisticiranim komforom i odličnim spa centrom.
Iznad zaliva Platis Gialos, renomirani butik hotela iz Myconian kolekcije, smešten je na južnoj obali ostrva Mikonos. Uz veliku pažnju posvećenu detaljima, glavna zgrada i okolni dvospratni bungalovi rizorta impresioniraju bezvremenskom harmonijom tradicionalne mikenske arhitekture i jasnim linijama, svetlim bojama i finim materijalima. Sa prekrasnim pogledom na obalu Egejskog mora, gosti uživaju u suptropskim vrtovima sa terasom za sunčanje, bazenom sa morskom vodom, ležaljkama, suncobranima i barom pored bazena. Ispod kompleksa je fina peščana plaža udaljena samo 200 m (ležaljke uz doplatu).


Myconian Ambassador Relais & Chateaux pogled

Sobe: 69 elegantnih soba i apartmana opremljeno je modernim mikenskim dizajnom. Svaka jedinica ima mermerno kupatilo, fen za kosu, bademantil, LCD TV, DVD/CD plejer, telefon, WIFI (besplatno), minibar (uz doplatu), sef, klima uređaj, grejanje, balkon/ terasu sa pogledom na Egejsko more .


Soba

Sea Breeze: oko 28 m2 , sa balkonom i bočnim pogledom na more. Soba je namenjena za 2 osobe.

True Blue: oko 28 m2 , sa balkonom pogledom na more. Soba je namenjena za 2 osobe. Dostupne su i True Blue smeštajne jedinice sa spoljašnjim đakuzijem, kao i sa privatnim bazenom.

White Bliss: oko 35 m2 , sa king size krevetom ili 2 twin-a i sofom. Soba je namenjena za maksimum 3 osobe. Dostupno je više opcija kada je ova smeštajna jedinica u pitanju: soba sa pogledom na more, soba sa privatnim đakuzijem i pogledom na vrt, soba sa privatnim bazenom i pogledom na more.

Grand Blue: oko 35 m2 , sa privatnim bazenom (oko 40 m2) i pogledom na more. Soba je namenjena za maksimum 3 osobe.


Suite

Thalassa Suite: oko 45 m2 , sa king size krevetom ili 2 twin-a i sofom. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjena za maksimum 3 osobe. Dostupno je više opcija kada je ova smeštajna jedinica u pitanju: apartman sa pogledom na more, apartman sa pogledom na vrt, apartman sa spoljašnjim đakuzijem, apartman sa zajedničkim bazenom i apartman sa privatnim bazenom.

Azure Suite: oko 45 m2 , sa king size krevetom ili 2 twin-a i sofom. Kombinovana dnevna i spavaća soba, namenjena za maksimum 3 osobe. Smeštajna jedinica poseduje spoljašnji đakuzi, a pruža pogled na more.

True White Suite: oko 45 m2 , sa king size krevetom, namenjen za 2 odrasle osobe. Smeštajna jedinica poseduje spoljašnji đakuzi, a pruža pogled na more.

Passion Suite: oko 45 m2 , sa king size krevetom, namenjen za 2 odrasle osobe. Smeštajna jedinica poseduje spoljašnji đakuzi, a pruža pogled na more


Soba sa bazenom

Ishrana: U Myconian Ambassador Relais & Chateaux hotelu osnovna usluga je noćenje sa doručkom, gde se doručak svakog jutra (u vidu švedskog stola) služi na terasi restorana Latitudes. Uveče se u gurmanskom restoranu Efisia, u elegantnoj atmosferi služe tradicionalni grčko-mediteranski delikatesi, sveže pripremljeni od sezonskih namirnica.
Tu je i George’s Bar, koji goste poziva da uživaju u velikom izboru vina i koktela, a sve to sa prekrasnim pogledom na more.


Myconian Ambassador Relais & Chateaux restoran

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: tenis, skvoš , joga, pilates, jahanje, iznajmljivanje bicikala, ronjenje, jet ski, jedrenje.
*Preporuka su izleti helikopterom ili jahtom duž mikenske obale ili do ostrva Delos.

Deca: Uz doplatu: usluga čuvanja dece


Restoran

Spa & Wellness: Thalasso Mykonos Spa nudi regeneraciju za telo i um zasnovanu na stilu i običajima drevnih rimsko-grčkih kupatila. Gosti uživaju u širokom spektru tretmana za telo, lečenje i lepotu u opuštenoj atmosferi koristeći vodeće luksuzne asortimane za negu. Ekskluzivni program za dobro raspoloženje zaokružuju sauna, hamam i zatvoreni bazen sa hidromasažnom kadom. Uz doplatu: tretmani, masaže, talasoterapija, solarijum.


Myconian Ambassador Relais & Chateaux 1

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.053 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • 5 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak

Avio karte od 500 €

Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.
** Do Mikonosa se najlakše stiže avionom preko Atine. Cena avio karata za letnji period jako oscilira i početna cena je od 305€ po osobi. Avio karte radimo na upit klijenata u skladu sa željenim datumima.
** Grčka je uvela obaveznu ekološku taksu. Od 01.01.2024. plaćaće se direktno u hotelima po sobi po danu i iznos zavisi od kategorije smeštaja (10 € za hotele sa 5*; 7 € za hotele sa 4*).

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.