Baglioni Resort Sardinia 5*

Lokacija: Baglioni Resort se nalazi na severoistoku Sardinije, u San Teodoru. Internacionalni aerodrom u Olbiji udaljen je oko 22 km.


Baglioni Resort Sardinia

Hotel: Baglioni Resort Sardinia obećava izuzetan odmor na pravi italijanski način, u blizini jedne od najlepših plaža na Sardiniji, uklopljenih u prelepu mediteransku vegetaciju – idealno za porodice i parove. Hotel je na lokaciji koja je deo zaštićenog morskog područja Tavolara, koji je omiljen svim ljubiteljima netaknute prirode. Čuvena plaža Lu Impostu, bela peščana plaža okružena kristalno čistim morem, lako je dostupna kratkom šetnjom.


Baglioni Resort Sardinia 1

Baglioni Resort Sardinia, član The Leading Hotels of the World, jedan je od najnovije otvorenih Baglioni hotela u Italiji. Moderan nameštaj sa detaljima punih ljubavi može se otkriti u svakom centimetru hotela i obezbediti vrhunsku atmosferu za sve goste koji tu borave. Dobro održavane bašte sa bazenom, terasama za sunčanje i barom pored bazena su centralna tačka ovog odmarališta.
WIFI je besplatan za goste hotela.


Plaza

Sobe: Opremljene sa stilom, 78 smeštajnih jedinica hotela opremljene su detaljima punih ljubavi i obezbeđuju prijatnu atmosferu. Svaka soba ima kupatilo sa tušem, king size krevete, TV, telefon, klima uređaj, WIFI, minibar (uz doplatu), pribor za pripremu kafe/čaja i sef.

Superior Room: oko 25 m2, sa terasom i svojim privatnim vrtom (oko 12 m2).

Grand Deluxe Room: oko 40 m2, sa terasom i svojim privatnim vrtom (oko 20 m2).


Superior Room:

Grand Deluxe Sea View Room: oko 40 m2, sa terasom i svojim privatnim vrtom (oko 20 m2) i delimičnim pogledom na more (ograničen vegetacijom).

Junior Suite: oko 50 m2, kombinovana dnevna i spavaća soba, sa terasom i svojim privatnim vrtom.

Junior Suite: oko 50 m2, kombinovana dnevna i spavaća soba, sa terasom i svojim privatnim vrtom (oko 25 m2).


Grand Deluxe Sea View Room

Rooftop Terrace Suite: oko 55 m2, kombinovana dnevna i spavaća soba, sa krovnom terasom i pogledom na more.

Suite Sea View: oko 55 m2 , kombinovana dnevna i spavaća soba, sa terasom (27 m2) i pogledom na more.


Suite Sea View

San Pietro Suite: oko 90 m2. 2 spavaće sobe, dnevna soba, 2 kupatila. Privatni vrt ( oko 40 m2) i terasa sa predivnim pogledom na more.

Maddalena Suite: oko 110 m2 . 2 spavaće sobe, dnevna soba, 2 kupatila. Velika terasa (27 m2) sa panoramskim pogledom na more.

Tavolara Suite: oko 110 m2 . 2 spavaće sobe, velika dnevna soba, 2 kupatila. Velika terasa (54 m2) sa pogledom na more.Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom, gde se doručak služi na bazi švedskog stola. Uz polupansion, večera je a-la-carte, a uz pun pansion i ručak i večera su a-la-carte. Svi obroci se služe u glavnom restoranu Ruia. U gurmanskom restoranu Gusto by Sadler (1 Michelin zvezda), kuvar Klaudio Sadler priprema vrhunska jela za gurmane u jednostavnom i elegantnom ambijentu. Restoran Ruia služi ukusna jela zasnovana na tradicionalnoj italijanskoj kuhinji. Bar pored bazena je idealan za egzotična osveženja i ispijanje koktela.


Restoran

Deca: Dečiji klub 3-12 godina.

Sport: teretana, tenis, golf, jahanje, iznajmljivanje bicikala, kajak, kanu, jedrenje na dasci, planinarenje.

Spa & Wellness: Hotel poseduje i spa centar, gde gosti mogu da uživaju u miru i tretmanima. Korišćenje spa centra se dodatno naplaćuje-masaže, tretmani tela, kozmetički tretmani, finska sauna, parne sobe..


Baglioni Resort Sardinia spa

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


REGIJA COSTA SMERALDA

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

2.521 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak
  • Transfer
Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.