Conrad Chia Laguna Sardinia 5*

Lokacija: Conrad Chia Laguna Sardinia se nalazi na samom jugu ostrva. Od plaže Monte Cogoni je udaljen oko 750 m, a od plaže Dune di Campana oko 800 m. Od Kaljarija, glavnog grada, je udaljen oko 50 km, dok je od internacionalnog aerodroma udaljen oko 60 km.


Conrad Chia Laguna Sardinia

Hotel: Hotel se nalazi unutar kompleksa Chia Laguna na predivnoj poziciji sa koje se pruža još divniji pogled na tirkizno more, kao i na lagunu sa svojim ružičastim flamingosima. Okružen mediteranskom vegetacijom, svojim gostima pruža mir.


Conrad Chia Laguna Sardinia bazen

Conrad Chia Laguna Sardinia ima i privatni deo na plaži Duna di Campana, gde su ležaljke i suncobrani (od 3. reda) besplatni za goste hotela. U sklopu hotela nalaze se 2 bazena (u Laguna delu i Osai delu po jedan) sa suncobranima i ležaljkama, kao i bar pored bazena. Poseduje 1 a-la-cate restoran.


plaza

Sobe:  107

King Deluxe Room: oko 30 m2 , sa terasom i pogledom na vrt.  Soba se nalazi u Laguna zgradi. King size krevet, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sef, aparat za espreso, kafa/čaj, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

King Grand Deluxe Room Sea View: oko 35 m2 , sa terasom i pogledom na more. Soba se nalazi u Laguna zgradi. King size krevet, sofa, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sef, aparat za espreso, kafa/čaj, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


Deluxe Room

King Junior Suite: oko 42 m2 , sa terasom i pogledom na vrt. Soba se nalazi u Laguna zgradi. Kombinovana dnevna i spavaća soba.  King size krevet, sofa, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sef, aparat za espreso, kafa/čaj, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

King Junior Suite Sea View: oko 42 m2 , sa terasom i pogledom na more. Soba se nalazi u Laguna zgradi. Kombinovana dnevna i spavaća soba.  King size krevet, sofa, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sef, aparat za espreso, kafa/čaj, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

King Junior Suite with Garden and Jacuzzi: oko 42 m2 , sa privatnom bašticom i đakuzijem. Soba se nalazi u Laguna zgradi, u prizemlju. Kombinovana dnevna i spavaća soba.  King size krevet, sofa, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sef, aparat za espreso, kafa/čaj, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


Junior Suite

King Oasi Suite with Private Garden: oko 47 m2 , sa privatnom bašticom. Soba se nalazi u Oasi zgradi, u blizini bazena.  Kombinovana dnevna i spavaća soba.  King size krevet, sofa, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sef, aparat za espreso, kafa/čaj, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

King Oasi Deluxe Room: oko 27 m2 , sa pogledom na vrt.  Soba se nalazi u Oasi zgradi. King size krevet, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sef, aparat za espreso, kafa/čaj, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

King Oasi Suite: oko 40 m2 , sa balkonom i sa pogledom na vrt.  Soba se nalazi u Oasi zgradi. Kombinovana dnevna i spavaća soba. King size krevet, sofa, kupatilo, bademantil, papuče, fen, sef, aparat za espreso, kafa/čaj, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


King Oasi Suite with Private Garden:

Ishrana: Osnovna usluga je polupansion, gde se doručak i večera služe u glavnom restoranu. Doručak se služi u vidu švedskog stola, dok je večera a-la-carte.  


Restoran

Deca: Dečiji/mini klub 3-6 godina, junior klub 7-12 godina (animatori na italijanskom i engleskom jeziku), adventure klub 13-17 godina, dečiji bazen na otvorenom. Uz doplatu: usluga čuvanja dece

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: tenis, padl (2 terena u obližnjem Baia di Chia Sardinia), škola fudbala (u obližnjem Hotel Village), iznajmljivanje bicikala.

Spa & Wellness: Hotel poseduje i spa centar, gde gosti mogu da uživaju u miru i tretmanima. Korišćenje spa centra se dodatno naplaćuje-masaže, kozmetički tretmani, sauna, hidromasažna kada.


Conrad Chia Laguna Sardinia spa

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


REGIJA KALJARI

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

2.278 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Polupansion
  • Transfer
Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.