Hotel Petra Bianca 4*

Lokacija: Hotel Petra Bianca se nalazi iznad zaliva Cala di Volpe, elegantni kompleks ima zeleno okruženje i nudi prekrasan pogled na plaže i more – savršeno za odmor u miru i opuštanju. Živahni Porto Červo udaljen je samo osam kilometara. Do najbliže plaže udaljen je oko 3 km, a aerodrom u Olbiji je udaljen oko 30 km.


Hotel Petra Bianca

Hotel: Ovaj elegantini hotel sa 4* čini jedna zgrada sa svoja 2 sprata. Hotel Petra Bianca poseduje bazen gde su peškiri, ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Takođe, na plaži su gostima obezbeđeni suncobrani i ležaljke, a zbog njene udaljenosti od hotela, u sezoni (okvirno od 21.06-15.09) gostima je obezbeđen i šatl bus do i od plaže. Unutar hotela nalazi se jedan restoran, kao i jedan bar sa svojim terasama.
WIFI je besplatan.


Hotel Petra Bianca pogled

Sobe:  63

Superior Garden View: oko 23 m2 , sa balkonom i pogledom na vrt. Queen size krevet, kupatilo sa kadom ili tušem, fen, radni sto, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

Superior Sea View: oko 24 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Queen size krevet,kupatilo sa kadom ili tušem, fen, radni sto, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

Deluxe Sea View: oko 24 m2 , sa balkonom i pogledom na more. King size krevet, kupatilo sa kadom ili tušem, fen, radni sto, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


Superior Sea View

Junior Suite Garden View: oko 25 m2 , sa balkonom i pogledom na vrt. Kombinovana dnevna i spavaća soba sa king size krevetom i sofom, kupatilo sa kadom i tušem, fen, radni sto, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

Junior Suite Sea View: oko 27 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Kombinovana dnevna i spavaća soba sa king size krevetom i sofom, kupatilo sa kadom i tušem, fen, radni sto, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


Junior Suite Sea View

Executive Suite Sea View: oko 41 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Odvojena dnevna i spavaća soba (king size krevet), kupatilo sa kadom i tušem, fen, radni sto, sto za ručavanje, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

Petra Suite: oko 50 m2 , sa balkonom i pogledom na more. Odvojena dnevna i spavaća soba (king size krevet), kupatilo sa kadom i tušem, fen, radni sto, sto za ručavanje, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


Executive Suite Sea View

Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom, gde se doručak služi na bazi švedskog stola. Ukoliko se rezerviše polupansion večera se služi u 4 ganga, dok se kod punog pansiona i ručak i večera služe u 4 ganga.


Restoran

Deca: dečiji bazen, hrana za bebe. Uz doplatu: usluga čuvanja dece

Sport: Uračunato: teretana (za starije od 18 godina). Uz doplatu: iznajmljivanje bicikala, tenis (tereni na oko 500 m udaljeni od hotela), golf (teren sa 18 rupa, udaljen oko 2 km od hotela)


Hotel Petra Bianca panorama

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


REGIJA COSTA SMERALDA

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.710 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Polupansion
  • Transfer
Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.