Hotel Abi d’Oru 5*

Lokacija: Hotel Abi d’Oru se nalazi na severoistočnoj obali Sardinije, na jednom od najeksluzivnijih mesta na celom ostrvu, na zalivu Marinela. Do plaže je udaljen svega 50 m, a od internacionalnog aerodroma u Olbiji udaljen je oko 15 km.


Hotel Abi d'Oru

Hotel: Kristalno čista voda i prelepa bela peščana plaža na jednom od najlepših zaliva Sardinije, uz hotel, gostima će pružiti pravi odmor iz snova. Elegancija i udobnost ostavljaju brojne zadovoljne stalne goste koji žele da posećuju ovaj hotel iznova i iznova. Ceo hotel je ušuškan u zelenilu i idealan je za porodice sa decom.
Hotel poseduje jednu veliku glavnu zgradu sa 3 sprata. Ima 3 a-la-carte restorana, kao i 3 bara.


Rizort

Hotel Abi d’Oru ima svoj bazen gde su za goste hotela suncobrani, ležaljke, kao i peškiri besplatni, a na plaži hotel takođe ima svoj privatni deo sa barom, gde su suncobrani i ležaljke za goste takođe besplatni.
WIFI je besplatan.


Hotel Abi d'Oru bazen

Sobe:  130

Classic Room: oko 23 m2, sa balkonom i pogledom na vrt. Kupatilo sa tušem, fen, bademantil, sef, TV, WIFI, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, sef, klima uređaj.

Superior Room: oko 28 m2, sa balkonom i delimičnim pogledom na more ili pogledom na bazen. Kupatilo sa tušem, fen, bademantil, sef, TV, WIFI, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, sef, klima uređaj.


Superior Room

Garden Deluxe Room: oko 38 m2, u prizemlju na strani mora, sa svojom bašticom iz koje se može doći pravo do plaže. Kupatilo sa tušem, fen, bademantil, sef, TV, WIFI, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, sef, klima uređaj.

Junior Suite: oko 45 m2, sa balkonom i pogledom na vrt. Kombinovana dnevna i spavaća soba, kupatilo sa tušem, fen, bademantil, sef, TV, WIFI, minibar (uz doplatu), ketler, kafa/čaj, sef, klima uređaj.


Junior Sute

Deluxe Suite: oko 82 m2, od kojih je unutrašnjost oko 50 m2, a spoljašnjost (privatna baštica ili terasa sa delimičnim pogledom na more) još 32 m2. Dnevna soba, spavaća soba, kupatilo sa tušem, fen, bademantil, sef, TV, WIFI, minibar (uz doplatu), aparat za kafu, ketler, kafa/čaj, sef, klima uređaj.

Premium Suite: oko 98 m2, od kojih je unutrašnjost oko 52 m2, a ostatak je velika opremljena terasa sa predivnim pogledom na zaliv. Dnevna soba, spavaća soba, 2 kupatila sa tušem, fen, bademantil, sef, TV, WIFI, minibar (uz doplatu), aparat za kafu, ketler, kafa/čaj, sef, klima uređaj.


Premium Suite

Ishrana: Osnovna usluga je noćenje sa doručkom, gde se doručak služi na bazi švedskog stola. Ukoliko se rezerviše polupansion, doručak je na bazi švedskog stola, dok je večera a-la-carte. Restoran Mediterraneo i Tzia Maria se nalaze u zgradi hotela i imaju predivne terase, dok se restoran Marinella nalazi pored plaže i služi isključivo morske specijalitete. Pored toga, hotel ima 3 bara, od kojih je jedan na plaži.


Hotel Abi d'Oru restoran

Deca: klub za decu (4-12 godina), animacija za decu (4-12 godina) dostupna na engleskom i italijanskom, dečiji bazen na otvorenom. Uz doplatu: usluga čuvanja dece.

Sport: Uračunato: teretana, tenis (teniski tereni osvetljeni reflektorima). Uz doplatu: jedrenje, wind surf, golf (Golf teren Pevero sa 18 rupa udaljen od hotela oko 20 km)


Decije aktivnosti

Wellness & Spa: Hotel poseduje svoj spa centar čije čari mogu iskusiti svi stariji od 18 godina, uz doplatu. Tu su sauna, parno kupatilo, kao i brojni kozmetički tretmani i masaže.


Hotel Abi d'Oru spa

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


REGIJA COSTA SMERALDA

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

2.753 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Polupansion
  • Transfer
Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.