Forte Village Resort – Hotel Le Dune 5*

Lokacija: Forte Village Resort – Hotel Le Dune se nalazi na Sardiniji, na samom jugu ostrva, u opštini Santa Margarita di Pula. Od centra grada Pula udaljen je oko 10 km, a od grada Kaljari i njegovog aerodroma udaljen je oko 47 km. Od plaže je udaljen od 50-150 m u zavisnosti od položaja bungalova u sklopu hotela.


Forte Village Resort - Hotel Le Dune

Hotel: Prvoklasni hotel smešten u bujnom, tipično mediteranskom vrtu. Ovaj hotel karakteriše besprekorna, pažljiva i topla usluga. Idealno za goste koji cene poseban ambijent. Forte Village Resort – Hotel Le Dune je deo turističkog kompleksa Forte Village, koji ima 9 bazena, čak 21 restoran i 14 barova i širok spektar aktivnosti za slobodno vreme na licu mesta. Jedan infinity bazen ekskluzivno je dostupan samo za goste Le Dune hotela.


Plaza

Još jedna specifičnost kompleksa je Piazza Luisa. Ovde se nalazi mnogo butika međunarodnih dizajnera, a na otvorenom trgu prikazan je promenljiv večernji program sa međunarodnim umetnicima. U kompleksu se nalazi i diskoteka gde svako veče svira neki bend ili muziku pušta DJ.
WIFI je besplatan.


Bazeni

Sobe:  57

Deluxe Bungalow: od 30-42 m2 , sa terasom i dvorištem. King size krevet/2 twin kreveta, kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj. Ova smeštajna jedinica namenjena je za maksimum 2 odraslih i jedno dete. Neke smeštajne jedinice imaju i hidromasažnu kadu.


Deluxe Bungalow

Le Dune Suite: od 35-55 m2 , sa terasom i dvorištem. Dnevna soba, spavaća soba, kupatilo sa kadom i odvojenim tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj. Ova smeštajna jedinica namenjena je za maksimum 2 odraslih i dvoje dece. Neke smeštajne jedinice imaju i hidromasažnu kadu.


Le Dune Suite

Ishrana: Osnovna usluga u hotelu je polupansion. Uz ovu rezervisanu uslugu gosti mogu posetiti besplatno a-la-carte restorane Dune, Belvedere, kao i restorane na bazi švedskog stola Bellavista, Cavalieri, Pineta i tematske restorane Forte Grill, Brazilian i Sardinian (ukoliko je kompleks pun nekad zahteva prethodnu rezervaciju. Poseta drugim restoranima se naknadno plaća.


Forte Village Resort - Hotel Le Dune restoran

U zavisnosti od sezona u kompleksu Forte Village otvoren je i do 21 restoran, gde gosti mogu isprobati vrhunska jela različitih kuhinja (potrebna rezervacija, u nekim restoranima i doplata). U kompleksu se nalazi i 14 barova.Ekskluzivnu gastro ponudu zaokružuju degustacije vina i „Noć velikih kuvara“, tokom koje zajedno sarađuje nekoliko poznatih kuvara.


Restoran

Deca: Klub za bebe (uz doplatu), dečiji klub (2-12 godina), klub za tinejdžere (na engleskom i italijanskom), spoljašnje igralište, igraonica, 2 dečija bazena na otvorenom, dečiji restoran. Usluga čuvanja dece je dostupna uz doplatu.


Forte Village Resort - Hotel Le Dune deca

Sport: Uračunato: teretana (od 18 godina), aerobik, odbojka, košarka, fudbal, stoni tenis. Uz doplatu: kuglanje, jedrenje, tenis (13 terena), padl, iznajmljivanje bicikala.

Spa & Wellness: Hotel poseduje i spa centar Aquaforte Thalasso & Spa, gde je glavni naglasak na talasoterapiji. Velnes program obuhvata brojne tretmane za podmlađivanje, pročišćavanje i jačanje organizma, masaže, kozmetičke tretmane, jogu, pilates. Korišćenje spa centra se dodatno naplaćuje i dostupan je za sve starije od 16 godina.


Forte Village Resort - Hotel Le Dune teniski teran

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


REGIJA KALJARI

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

5.834 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Polupansion
  • Transfer
Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.