Forte Village Resort – Hotel Pineta 5*

Lokacija: Forte Village Resort – Hotel Pineta se nalazi na Sardiniji, na samom jugu ostrva, u opštini Santa Margarita di Pula. Od centra grada Pula, koji je poznat po svojoj arhitekturi, muzejima i restoranima, udaljen je oko 11 km, a od grada Kaljari i njegovog aerodroma udaljen je oko 48 km. Od plaže je udaljen oko 300 m.


Forte Village Resort - Hotel Pineta

Hotel: Forte Village Resort – Hotel Pineta je okružen borovom šumom i karakteriše ga mediteranski stil, kao i sardinska arhitektura. Hotel je izgrađen u obliku potkovice na dva sprata i nudi prozračno dvorište sa pogledom na okolinu. Tako možete uživati u opuštenoj atmosferi usred prirode i osećati se kao kod kuće.
Hotel nudi ukupno devet bazena koji ispunjavaju svaku želju. Postoji nekoliko slatkovodnih bazena, kao i dva sa slanom vodom. Postoji nekoliko plaža oko celog kompleksa, svaka sa različitim karakteristikama. Ispred samog hotela na plaži su obezbeđeni suncobrani i ležaljke za goste.


Plaza

Još jedna specifičnost kompleksa je Piazza Luisa. Ovde se nalazi mnogo butika međunarodnih dizajnera, a na otvorenom trgu prikazan je promenljiv večernji program sa međunarodnim umetnicima. U kompleksu se nalazi i diskoteka gde svako veče svira neki bend ili muziku pušta DJ.
WIFI je dostupan uz doplatu.


Forte Village Resort - Hotel Pineta bazen

Sobe: Forte Village Resort – Hotel Pineta ukupno nudi 102 smeštajne jedinice raspoređene u tri zgrade, na dva sprata. Sve dvokrevetne sobe imaju tuš ili kadu u kupatilu. Na terasi ili balkonu gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na vrtove.


Forte Village Resort - Hotel Pineta 1

Superior Terrace Room: od 28-32 m2 ,na prvom spratu,  sa terasom i pogledom na vrt. King size krevet/2 twin kreveta, kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj. Ova smeštajna jedinica namenjena je za maksimum 2 odraslih i jedno dete.


Superior Terrace Room

Deluxe Family Room: oko 47 m2 ,u prizemlju sa svojim malim dvorištem. King size krevet/2 twin kreveta, sofa (na zahtev se može dodati još jedan krevet), kupatilo sa tušem i kadom, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj. Ova smeštajna jedinica namenjena je za maksimum 4 osobe. *Neke sobe imaju dodatnu malu spavaću sobu.


Deluxe Family Room

Ishrana: Osnovna usluga u hotelu je polupansion. Doručak se služi na bazi švedskog stola u restoranima Pineta, Bellavista i Oasis. Večera se takođe služi u navedena 3 restorana ili alternativno u nekom od drugih 5 tematskih restorana. Gosti takođe mogu uživati i u drugim a-la-carte restoranima u kompleksu, uz doplatu.
Kompleks Forte Village poseduje ukupno 21 restoran, kao i 14 barova koji služe visokokvalitetne koktele, bezalkoholna pića, vina i piva.


Restoran

Deca: dečiji klub, igralište, vodeni park za decu, dečiji bazeni Barbie kužica za devojčice.

Sport: Uračunato: teretana, košarka, tenis, katamaran, kanu, jedrenje, vožnja biciklom. Uz doplatu: jedrenje na dasci, skijanje na vodi

Spa & Wellness: U blizini Forte Village Resort – Hotel Pineta, a u sklopu kompleksa, nalazi se Aquaforte Thalasso & Spa sa izuzetnim terapijama i jedinstvenim ajurvedskim parkom. Na teritoriji čitavog kompleksa postoji i nekoliko bazena koji su obogaćeni velikom gustinom soli ili alojom i nanom. Uz doplatu: aromaterapija, masaže, fizioterapeutske masaže, kozmetički tretmani i tretmani tela.


Tenis

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


REGIJA KALJARI

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

3.100 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Polupansion
  • Transfer
Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.