Baia di Chia Resort Sardinia, Curio Collection by Hilton 5*

Lokacija: Baia di Chia Resort Sardinia se nalazi na Sardiniji, na samom jugu ostrva. Od plaže Monte Cogoni je udaljen oko 650 m. Od Kaljarija, glavnog grada, je udaljen oko 50 km, dok je od internacionalnog aerodroma udaljen oko 60 km.


Baia di Chia Resort Sardinia 1

Hotel: Ovaj hotel se nalazi na padini, usred kompleksa Chia Laguna, sa pogledom na plažu Monte Cogoni. Smešten je u mediteranskom vrtu, a odlikuje ga moderna i svedena arhitektura. Hotel ima svoj privatni deo na plaži Monte Cogoni, gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela (od 3. reda). Ovaj hotel je idealan za parove. Poslednji put je renoviran 2021. godine. Poseduje 25 m dugačak bazen, gde su ležaljke i suncobrani obezbeđeni za goste. Takođe, poseduje 1 restoran gde se hrana služi na bazi švedskog stola.


plaza

Sobe:  77

King Deluxe Room: oko 26 m2 , sa terasom i pogledom na vrt. King size krevet, kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

King Deluxe Room Sea View: oko 26 m2 , sa terasom i pogledom na more. King size krevet, kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


King Deluxe Room Sea View

King Deluxe Room Bay View: oko 26 m2 , sa terasom i delimičnim pogledom na more. King size krevet, kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

King Deluxe Room Lagoon View: oko 26 m2 , sa terasom i pogledom na lagunu. King size krevet, kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


King Deluxe Room Lagoon View

King Deluxe Family Connecting Room Lagoon View: oko 52 m2 , sa terasom i pogledom na lagunu. Spojene vratima 2 lagoon view sobe.

King Suite Sea View: oko 40 m2 , sa terasom i pogledom na more. Odvojena dnevna i spavaća soba. King size krevet, sofa, kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), 2 TV-a, WIFI, klima uređaj.

Suite Incanto: Ovaj apartman ima dnevni boravak, 2 spavaće sobe, veliku spoljašnju privatnu terasu sa đakuzijem i sa pogledom na lagunu. 2 king size kreveta, sofa, 3 kupatila,  fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


Baia di Chia Resort

Ishrana: Osnovna usluga u Baia di Chia Resort Sardinia je polupansion, gde se doručak i večera služe u glavnom restoranu Il Ginepro u vidu švedskog stola. Najviše je prisutna mediteranska kuhinja, kao i italijanska. Za večeru se vrhunski kuvari trude da gostima približe Sardiniju malo bliže gostima, te gosti tu mogu naći i određena tradicionalna jela sa Sardinije.


Restoran

Deca: Dečiji/mini klub 3-6 godina, junior klub 7-12 godina (animatori na italijanskom i engleskom jeziku), adventure klub 13-17 godina, igralište na otvorenom, dečiji bazen na otvorenom. Uz doplatu: usluga čuvanja dece

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: tenis, padl (2 terena), škola fudbala (u obližnjem Hotel Village).

Spa & Wellness: Hotel poseduje i spa centar, gde gosti mogu da uživaju u miru i tretmanima. Korišćenje spa centra se dodatno naplaćuje-masaže, kozmetički tretmani.


Baia di Chia Resort Sardinia

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


REGIJA KALJARI

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.748 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Polupansion
  • Transfer
Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.