La Villa del Re Hotel 5*

Lokacija: La Villa del Re Hotel se nalazi na Sardiniji, na jugu ostrva, u delu prelepe Costa Rei. Od grada Kaljarija i njegovog aerodroma udaljen je oko 65 km, tj. Oko 1h vožnje.


La Villa del Re Hotel

Hotel: Ovaj predivan, mali, luksuzni hotel, koji se nalazi na prelepoj lokaciji, namenjen je samo za odrasle i deo je ’’Small Luxury Hotels of the World’’. La Villa del Re Hotel nudi sav mogući komfor, uživanje i odmor koji svako može poželeti. Smešten je na samo nekoliko metara od svoje sopstvene, privatne plaže sa mekim peskom i tirkiznom vodom. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Hotel poseduje i infinity bazen, gde gosti mogu uživati tokom dana (suncobrani i ležaljke su besplatni za goste).


La Villa del Re Hotel 1

Gosti pored samog hotela mogu uživati i u aktivnostima koje se priređuju za njih, kako bi bolje upoznali znamenitosti širom Sardinije. Bilo da se radi o izletu brodom, izletu sa degustacijom vina, obilasku glavnog grada ostrva Kaljarija ili pak škola jedrenja, gostima nikad neće nedostajati aktivnosti koje bi im upotpunile boravak.


plaza

Sobe:  48

Classic Room: oko 18 m2 ,na prvom spratu u aneks zgradi, sa pogledom na ulicu ili vrt. Kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj.  


sobe

Superior Garden Side Room: oko 20 m2 ,na prvom spratu ili u prizemlju u glavnoj ili aneks zgradi, sa terasom i pogledom na vrt. Kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj.

Superior Seafront Room: oko 20 m2 ,na prvom spratu ili u prizemlju u glavnoj ili aneks zgradi, sa terasom i pogledom na more. Kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj.


Room

Deluxe Seafront Room: oko 23 m2 ,na prvom spratu ili u prizemlju u glavnoj ili aneks zgradi, sa terasom i pogledom na more. King size krevet, kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj.

Junior Suite Garden Side: oko 33 m2 ,na prvom spratu ili u prizemlju u glavnoj zgradi, sa terasom i pogledom na vrt. Dnevna soba, spavaća soba, kupatilo sa kadom, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj.

Junior Suite Sea Front: oko 30 m2 ,na prvom spratu ili u prizemlju u glavnoj zgradi, sa terasom i pogledom na more (direktno ili bočno). Dnevna soba, spavaća soba, kupatilo sa kadom, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj.


Suite

Blue Sea Junior Suite: oko 30 m2 , u prizemlju aneks zgrade, sa privatnim dvorištem i đakuzijem u dvorištu. Ovaj tip jedinica ima pogled na more i najbliže je plaži.  Dnevna soba, spavaća soba, kupatilo sa kadom, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, klima uređaj.


La Villa del Re Hotel 2

Ishrana: Hotel poseduje 2 restorana- Le Palme Gourmet i Bella Vista, gde gosti mogu uživati u ukusima Italije tokom celog dana. Pored toga, tu je i vinski podrum, za sve ljubitelje dobrog vina. Pored bazena takođe postoji bar.


Restoran

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: izleti Sardinijom koje organizuje sam hotel

Spa & Wellness: Hotel poseduje i wellness centar, gde gosti mogu uživati u masažama tela ili lica (uz doplatu).


Bazen

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


REGIJA KALJARI

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

3.218 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Doručak
  • Transfer
Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.