Chia Laguna – Hotel Village 4*

Lokacija: Chia Laguna – Hotel Village se na nalazi na Sardiniji, na samom jugu ostrva. Od plaže Dune di Campana je udaljen oko 850 m. Od Kaljarija, glavnog grada, je udaljen oko 50 km, dok je od internacionalnog aerodroma udaljen oko 60 km.


Chia Laguna - Hotel Village

Hotel: Hotel Chia Laguna se nalazi na mirnoj lokaciji, okružen mediteranskom vegetacijom, unutar rizorta Chia Laguna. Hotel ima svoj privatni deo na plaži, gde su za goste hotela besplatni suncobrani i ležaljke (od 3. reda). Takođe, hotel organizuje prevoz do plaže (u određenim terminim tokom dana).
Hotel je pogodan za porodice sa decom, pa iako u mirnom okruženju, deci je zabava zagarantovana.
Poseduje jedan bazen, gde su suncobrani, ležaljke i peškiri obezbeđeni za goste hotela. Kraj bazena se nalazi bar, a hotel takođe poseduje i restoran gde se služe jela internacionalne i italijanske kuhinje (na bazi švedskog stola).


Chia Laguna - Hotel Village bazen

Sobe: 240

Classic Room: oko 20 m2 , sa pogledom na vrt. King size krevet, kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

Classic Balkon Room: oko 20 m2 , sa balkonom i pogledom na vrt. King size krevet, kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


Classic Room

Garden Room: oko 21 m2 , smeštene u prizemlju, sa baštenskim nameštajem i pogledom na vrt. King size krevet, kupatilo sa tušem, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

Family Garden Room: oko 40 m2, u prizemlju, sa nameštenom terasom i pogledom na vrt. Soba poseduje 2 spavaće sobe, od kojih se jedna nalazi na višem spratu (poput dupleksa). Ima jedno kupatilo, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


Family Garden Room

Superior Room: oko 21 m2 , u prizemlju, sa terasom i pogledom na vrt. King size krevet, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.

Pool Room: oko 21 m2 ,u prizemlju,  sa terasom i sopstvenim manjim vrtom. Sobe se nalaze najbliže bazenu i baru pokraj bazena. King size krevet, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, sef, minibar (uz doplatu), TV, WIFI, klima uređaj.


Pool Room

Ishrana: Osnovna usluga je polupansion, gde se doručak i večera služe u glavnom restoranu u vidu švedskog stola.

Deca: Dečiji/mini klub 3-6 godina, junior klub 7-12 godina (animatori na italijanskom i engleskom jeziku), adventure klub 13-17 godina, igralište na otvorenom, dečiji bazen na otvorenom, dečiji jelovnik u restoranu.


restoran

Sport: Uračunato: teretana. Uz doplatu: tenis, padl (dostupna su 2 terena u obližnjem hotelu Baia di Chia Resort Sardinia), škola fudbala, iznajmljivanje bicikala.

Spa & Wellness: Hotel poseduje i spa centar, gde gosti mogu da uživaju u miru i tretmanima. Korišćenje spa centra se dodatno naplaćuje, a od sadržaja su tu: sauna, hamam, mirna soba, tretmani i masaže.


spa Chia Laguna - Hotel Village

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


REGIJA KALJARI

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

1.538 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Usluga: Polupansion
  • Transfer
Napomena:

* Cene su izražene po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.