The Residence Zanzibar 5+*

Lokacija: Ovaj izuzetan hotel se nalazi na jugoistočnoj obali Zanzibara, 1h vožnje od aerodrome i Stoun Tauna. Okružen je vrtom od 32 hektara. Izlazi na 2 km dugu privatnu peščanu plažu.

Hotel: Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži i sastoji se od prelepih vila sa privatnim bazenima, poseduje izuzetan spa centar i jedinstven ambijent za uživanje u svim čulima. Primetan je uticaj evropskog, afričkog i orijentalnog stila u izgradnji i opremanju. Hotel ima spa centar, golf automobile, 3 bara, 2 restorana, Dečji klub (4-12 god, od 9-17h).

Vile: luksuzno nameštene, moderan nameštaj sa primesama omanske i afričke atmosphere. Imaju odvojen dnevni boravak, kupatilo, odvojenu tuš kabinu, spoljni tuš, fen, satelitsku TV, telefon, CD/DVD, WiFi, minibar, apparat za kafu i čaj, plafonski ventilator, klima uređaj, veliku terasu sa privatnim bazenom od 30-35 kvadratnih metara oko koga su ležaljke i suncobrani.
Luxury Garden Pool Villa: oko 155 m² uključujući i vanjski prostor. Nalaze se u vrtu.
Luxury Oceanfront Pool Villa: oko 155 m² uključujući i vanjski prostor. Većina se nalazi na samoj plaži i ima pogled na more iz dnevnog boravka i spavaće sobe.
Prestige Oceanfront Pool Villa: oko 194 m² uključujući i vanjski prostor. Nalaze se naplaži i sve imaju pogled na okean.

Restoran: U glavnom restoranu se služi balansirana internacionalna kuhinja sa dodirom zanzibarskih začina. U Paviljon restoranu koji je otvoren uveče, služi se najbolja hrana od Bliskog Istoka, Grčke, Turske i Mediterana. U barovima na plaži i pored bazena služe se lagani obroci, snekovi, salate i specijaliteti od paste i morksih plodova. Obroci: uključen doručak (bife) i večera (meni).

Spa & Wellnesss: spa centar ima 6 prostorija za tretmane koje su okružene egzotičnim i relaksirajućim vrtom. Ono što ovaj spa čini jedinstvenim jeste Ohashiatsu tretman koja isceljuje bioenergijom i bazira se na filozofiji Dalekog Istoka.

Sportske aktivnosti i slobodno vreme: fitnes centar, tenis, iznajmljivanje bicikala, kajaka. Uz doplatu: paraglajding, pecanje, Delfin safari, ronjenje, jedriličarenje.


„Kizimkazi“ plaža

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

2.310 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)

Dopunite boravak safari turom:

POGLEDAJTE OVDE

〈klikni za detalje〉
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.