Royal Zanzibar Beach Resort 5*

Lokacija: Royal Zanzibar Beach Resort se nalazi u severo – zapadnom delu na plaži Nungwi. Udaljenost od aerodroma je oko 65km, dok je glavni grad Stone Town na oko 58 km udaljenosti.


Royal Zanzibar Beach Resort

Hotel: Arhitektura je u tipičnom „Swahili“ stilu i hotel je okružen prelepim zelenilom. Ovaj, nedavno renovirani rizort, nudi veličanstven pogled na baštu, bazen, plažu i more.
Poseduje 4 bazena, na kojima su gostima hotela dostupne ležaljke, suncobrani, kao i peškiri. Na bazenu i plaži ima po jedan bar, gde možete uživati u osvežavajućim pićima. Hotel poseduje butik, poslovni centar, kozmetički salon i mini klub za decu (4-12 godina). U večernjim satim se možete opustiti uz muziku uživo i tradicinalni ples.


Bazen

Sobe: 96
Superior:
oko 75 m², 1 king size krevet/2 krevet queen size, klima uređaj, mali frižider, fen, TV, WIFI, sef, kafa,čaj, balkon sa pogledom na vrt. Ovaj tip soba renoviran je 2020. godine.


Soba

Superior Deluxe: oko 75 m², 1 king size krevet/2 krevet queen size, klima uređaj, mali frižider, fen, TV, WIFI, sef, kafa,čaj, balkon sa pogledom na vrt/bazen/more (u zavisnosti od položaja sobe). Nalaze na 3. i 4. spratu.

Oceanfront Juniorsuite: oko 95 m², 1 king size krevet/2 krevet queen size, klima uređaj, mali frižider, fen, TV, WIFI, sef, kafa,čaj, balkon sa pogledom na more.


Royal Zanzibar Beach Resort superior deluxe

Family Room: dve spojene superior sobe sa vratima između, koja ih povezuju.

Ishrana: Osnovna usluga hotela je all-inclusive. Poseduje 1 a-la-carte restoran, kao i jedan koji je na bazi švedskog stola, koji pružaju prave kulinarske specijalitete. Glavni restoran „Spices“ sa internacionalnom kuhinjom organizuje tematske večere, svake subote. Takođe tu se nalazi i restoran „The Cliff at Royal Zanzibar“ (uz doplatu).


Restoran

Sport: Uračunato: odbojka na plaži, pikado, joga, gimnastika u vodi, stoni tenis. Uz doplatu: snorkeling, vodeni sportovi, škola ronjenja

Spa: Royal Zanzibar Beach Resort poseduje i SPA centar, gde gosti mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima (uz doplatu).
„Nungwi“ plaža

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

2.150 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.