Nungwi Beach Resort by Turaco (ex Doubletree By Hilton Resort Zanzibar) 4*

Lokacija: Direktno na dugoj, beloj, peščanoj plaži na severu ostrva. Malo selo Nungwi je u neposrednoj blizini.

Hotel: Kompleks ima lobi sa rececijom, lobijem za sedenje i internet sobom. 96 soba je raspoređeno u dvospratnim zgradama, koje su u obliku slova L, grupisani oko bazena i bara kod bazena. Pet bungalova, svaki sa po 4 sobe, nalaze se na samoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri su na bazenu i na plai bez doplate. Na plaži i bazenu služe se piće i grickalice. Ostali sadržaji: glavni restoran i bar, kao i gril na plaži, sa pogledom na more

Sobe: ukusno nameštene, sa fenom za kosu, klima uređajem, telefonom, SAT TV, mini barom, sefom, čaj/kafa, balkonom ili terasom. Postoji sa pogledom na baštu ili bazen. Deluxe beachfront sobe: iste kao deluxe sobe, ali imaju pogled na more i direktno su na plaži.

Ishrana: All inclusive. U zavisnosti od vremenskih prilika, nedeljno tematske večeri, organizovane na bazenu ili na plaži uveče.

Doručak, ručak, večera na bazi švedskog stola. Pića (mineralna voda, bezalkoholna pića, sokovi), lokalna alkoholna pića (pivo, vina kuće), mini bar (po dolasku popunjen sa 2 piva, 2 flaše vode, 2 bezalkoholna pića)

Wellness: uz doplatu: masaža, manikir, pedikir.

Sport uključeno: teretana, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, akva teretana i istezanje na plaži.

Dodatno:cRonjenje, jedrenje parasailing i kajak.

Zabava uključeno: Povremeno organizovanje zabavnih večeri uz muziku uživo

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.