Kilindi Zanzibar 5*

Lokacija: Hotel se nalazi na severnoj obali ostrva na beloj peskovitoj plaži u mestu Nungwi. Od Stoun Tauna je udaljen oko 50 km.

Hotel: Ovaj eco-friendly hotel je okružen velikim tropskim vrtom. Ima jedan glavni restoran, jedan grill restoran i 4 bara. Restoran a-la-carte „Samaki“ (uz doplatu) ima fenomenalan pogled na more. Gostima su na raspolaganju 4 bazena, dečji bazen i đakuzi bazen. Oko bazena se nalaze ležaljke, jastuci, suncobrani i peškiri. Besplatan WiFi je dostupan u javnim delovima hotela, a gosti mogu iznajmiti i DVD ili knjigu iz biblioteke. Hotel ima spa centar (uz doplatu).

Obroci: All inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (švedski sto), meni večera u a-la-carte restoranu uz rezervaciju, snekovi u baru od 10-18h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hotelsko vino, sokovi, voda iz minibara, lokalno pivo od 08:30 do 23:00.

Sobe:
Superior – oko 80 metara kvadratnih, tuš, kada, WC, bide, dva umivaonika, bade mantil, fen za kosu, TV, telefon, WiFi (uz doplatu), klima uređaj, plafonski ventilator, minibar, aparat za čaj i kafu, sef, mreža za komarce, balkon, pogled bazen.
Junior Suite – oko 100 metara kvadratnih, opremeljeni su kao Superior, nalaze se blizu plaže i imaju dnevni boravak i pogled more.

Sport i zabava: fitnes centar, stoni tenis, odbojka na plaži, vožnja kajakom, snorkeling, ronjenje.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.