My Blue Hotel 4*

Položaj: My Blue Hotel se nalazi na severozapadnoj obali Zanzibara, oko 1 km od centra Nungvija, 50 km od Stone Town-a i 55 km od aerodroma.


My Blue Hotel

Hotel: My Blue Hotel je izgrađen u skladu sa okolinom, sa svojom originalnošću stvara savršenu atmosferu za opuštajući i miran odmor. Hotel gleda na mirno i bistro more, koje, za razliku od ostatka ostrva, manje je podložno plimama i osekama. Samo 200 metara od hotela nalazi se ribarsko selo Nungwi, gde se možete diviti se lokalnim rukotvorinama, šetati po plaži ili popiti piće u jednom od mnogih barova u ovom području.


My Blue Hotel basta

Sobe: 97 soba

Standard room: Nalazi se u prizemlju hotelske zgrade i ima pogled na baštu. Poseduje udoban king size krevet i kupatilo sa tuš kabinom, može ugostiti do 2 osobe.

Sadržaj: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, sef, telefon, mini bar, mreža protiv komaraca na krevetu, toaletni pribor, fen za kosu, gardarober ili ormar, terasa/balkon.


Standard Room

Deluxe room: Nalaze se na prvom spratu i imaju terasu sa pogledom na baštu. Površine od 28m2, poseduje king size krevet uz mogućnost dodavanja dodatnog kreveta za treću osobu. Dizajn soba je čist sa modernim stilom i poseduju kupatilo sa tuš kabinom.

Sadržaji: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, sef, telefon, mini bar, mreža protiv komaraca na krevetu, gardarober ili ormar, toaletni pribor, fen za kosu.


Deluxe Room

Mini Suite: Sobe za 3 osobe, sa king size krevetom i single krevetom. Nalaze se u prizemlju i imaju pogled na vrt. Poseduju i kupatilo sa tušem, toaletnim priborom i fenom za kosu.

Sadržaj: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, sef, mini bar, mreža protiv komaraca na krevetu, gardarober/ormar.


Mini Suite

Ocean View Room: Sobe sa pogledom na more, na obali, mogu biti u prizemlju ili prvom spratu. Poseduju glavnu spavaću sobu sa king size krevetom i dnevnim boravkom sa 2 dodatna kreveta i može ugostiti do 4 osobe. Takođe sadrži kupatilo sa tuš kabinom.

Saržaj: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, sef, mini bar, toaletni pribor, fen za kosu, garderober/ormar, mrežu protiv komaraca na krevetu.


Ocean View Room

Villa: U stilu bungalova u privatnom delu rizorta povezane sa glavnom zgradom. Sastoje se od 2 sobe, jednom sa king size krevetom i drugom sa sofom na razvlačenje i mogu ugostiti maksimum 3 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 dece.

Sadržaj: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, sef, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom i bideom, toaletni pribor, fen za kosu, gardarober/ormar, mreža protiv komaraca na krevetu.


Villa - My Blue Hotel

Ishrana: Gastronomsku ponudu čine pored glavnog restorana koji je na bazi švedskog stola, još i 2 a la carte restorana, kao i 2 bara.

Main restaurant: Lociran prekoputa centralnog vrta. Nudi veliki izbor internacionalnih i italijanskih jela. Otvoren za doručak, ručak i večeru (tematske večeri).

Mwezi Beach Restaurant: Nalazi se na plaži i u ponudi ima internacionalne specijalitete i italijasnke kuhinje. Posvećen je gostima koji odesedaju u Ocean View sobama i vilama. Takođe je otvoren za javnost sa a la carte menijem, uz prethodnu rezervaciju.


My Blue Hotel restoran

Ali Baba Restaurant: Sofisticirani restoran sa prijatnom atmosferom, sedenjem na udobnim jastucima, pogledom na bazen upotpunjen svetlošću sveća. Na meniju su specijaliteti indijske, arapske i zanzibarske kuhinje, uz koje imate i mogućnost pušenja tradicionalne Shisha nargile. Otvoren je za večeru, uz predhodnu rezervaciju.

Bio Bar: Lociran pored Mwezi restorana. Zadovoljiće ljubitelje ukusnog i zdravog sa izborom svežih voćnih i povrtnih smutija i voćnih salata. Od 17:30 h je otvoren za aperitive, i možete uživati u egzotičnim koktelima, internacionalnim alkoholnim pićima i italijanskom espresu.

Sawa SawaBar: Nalazi se u blizini bazena i nudi vam kasni doručak od 10-12h, kao i popodnevno vreme za čaj oko 17 h. Takođe u ponudi ima i egzotične koktele sa voćem sa Zanzibara, intrenacionalna alkoholna pića i italijanski espreso.


vecera na plazi

Wellness & Spa: My Blue Hotel poseduje i spa centar, dostupan je veliki izbor masaža i tretmana koji će upotpuniti vaš odmor.

Sport: Pored dobro opremljene teretane, ljubitelji sporta i aktivnosti mogu uživati i u odbojci na plaži, stonom tenisu, aerobiku, aerobiku u vodi, ronjenju sa maskom i disaljkom, ronjenje sa bocom (uz doplatu), bilijaru i pikadu.


My Blue Hotel 1

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


„Nungwi“ plaža

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

1.735 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.