My Blue Hotel 4*

Na najlepšem delu belle peščane plaže Nungwi. Ribarsko selo Nungwi je na samo 200m od hotela.

Hotel: hotel je pod italijanskom upravom, reoviran je i ima 97 soba. Smeštene su u izgrađenim paralelnim jednospratnim zgradama, koje se protežu levo i desno od tropskog vrta, koji je u blizini veličanstvene plaže. Sadržaji u hotelu uključuju lobi sa recepcijom, WIFI uz doplatu, glavni restoran-švedski sto, 2 a-la-carte restorana (indijski, arapski, kao i morski plodovi), 2 bara, butik i servis za pranje veša. U tropskom uređenom vrtu, postoji bazen sa đakuzijem i terasom za sunčanje, sa ležaljkama i suncobranima (besplatno) i peškirima uz depozit. Za goste su na plaži na raspolaganju ležaljke, suncobrani (besplatno) i peškiri (uz depozit). Tu je i restoran na plaži.
Sobe: imaju klimu, tuš, fen, SAT TV, sef, mini frižider (uz doplatu) i terasu. Deluxe: iste opremljenosti kao standard, samo su na 1. spratu i imaju balkon. Takođe su dostupne sa pogledom na more, na prvom ili drugom spratu.

Ishrana: Doručak ili all inclusive. Doručak, ručak, večera su na bazi švedskog stola. Kasni doručak se služi u baru. Grickalice, kafa, čaj i keks, neograničena bezalkoholna pića, mineralna voda, lokalna alkoholna pića (10-22h)

Za decu: mini dečiji klub od 5-8 godina od 10-16h. Poseban meni za decu.

Wellness: za naknadu-masaže.

Sport: odbojka na plaži, stoni tenis, aerobik, aerobik u vodi, bilijar, boćanje i teretana.

Dodatno: ronjenje-u blizini, od lokalnih provajdera

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.