RIU Palace Zanzibar (ex Hideaway Resort & Spa) 5*

Lokacija: Hotel se nalazi na severozapadnoj obali ostrva na beloj peskovitoj plaži u mestu Nungwi. Od Stoun Tauna je udaljen oko 57 km.

Hotel: Ovaj luksuzni resor za parove i porodice je uređen u modernom arapsko-afričkom stilu. Pripada redu „Leading Hotels of the World“ i nalazi se u velikom tropskom vrtu. Ima jedan glavni restoran, dva a-lacarte restorana, dva bara i jedan kafe.Gostima je na raspolaganju veliki bazen, dečji klub (4-12 godina), dečji meni i bebisiting servis (uz doplatu). Besplatan WiFi je dostupan u javnim delovima hotela, a gosti mogu iznajmiti i DVD ili knjigu iz biblioteke. Hotel ima spa centar (uz doplatu).

Obroci: All inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (švedski sto), meni večera u a-la-carte restoranu uz rezervaciju, snekovi u baru od 10-24h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, hotelsko vino, sokovi, voda iz minibara, lokalno pivo.

Sobe:
Junior Siuts – 45 metara kvadratnih, tuš, WC, bide, dva umivaonika, bade mantil, fen za kosu, TV, telefon, WiFi (uz doplatu), DVD, klima uređaj, plafonski ventilator, minibar, aparat za čaj i kafu, sef, mreža za komarce, balkon.
Superior Junior Suite – oko 54 metara kvadratnih, opremeljeni su kao Junior Suite i imaju direktan pristup privatnoj plaži, kao i ličnog batlera.

Sport i zabava: fitnes centar, gimnastika, joga, odbojka na plaži, vožnja kanuom, paraglajding, snorkeling, ronjenje.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.