Bluebay Beach Resort & Spa 4+*

Položaj: Idilični položaj, direktno na beloj peščanoj plaži, na severoistočnoj obali, oko 45 km od grada Stone Town. Aerodrom Zanzibar udaljen oko 45 km.

Hotel: Omiljeni hotel u tipičnom zanzibarskom stilu sa velikim tropskim vrtom sa mnogo palmi. Luksuzno opremljeni rizort raspolaže glavnim restoranom ,,Makuti’’ sa pogledom na more, barom na plaži, a-la-carte restoranom ,,Bahari Grill’’, restoranom ,,Blue Marlin Beach Restaurant’’ i ,,Blue Deli Terrace Café’’. Takođe su na raspolaganju bazen i đakuzi. Ležaljke na plaži i bazenu su uračunate. 500 m dugačka plaža odvaja hotel od njegovog partnerskog hotela Sultan Sands, čije se usluge takođe mogu koristiti. U oba butika je u ponudi garderoba za plažu, istočno-afričke umetničke rukotvorine i suveniri. Wi-Fi u čitavom hotelu.

Sobe: 112
Garden/Promo: oko 45 m², u vrtu, sa po 4 stambene jedinice po bungalovu. 6 bungalova dele jedan bazen. U tipičnom lokalnom dizajnu, komforno uređene, sa duplim ili dva single kreveta i sobom za presvlačenje. Kupatilo/tuš/ WC, fen, TV sa ravnim ekranom, telefon, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef, mreža za komarce, balkon ili terasa.
Superior: oko 50 m², kao Garden, prostranija, u prizemlju, na strani ka moru, delimično sa pogledom na more.
Junior Suite: oko 90 m², kao Garden, još prostranija, dodatno sa kupatilom i tuš/WC, spoljašnji tuš sa lounge-om, vrt i terasa, najbliža moru, sa dosta privatnosti.

Ishrana: All inclusive.

Sport:Uračunato: tenis sa osvetljenjem, korišćenje fitness-centra, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži, kajak. Uz doplatu: pecanje na pučini, surfovanje na vetru, pedalina, najam bicikala, oprema za tenis.

Wellness:Uz doplatu: Tretmani i masaže u „Oasis Spa“.

Zabava:Uračunato: tematske večeri na bazenu, večernja zabava. Uz doplatu: začinske ture, vožnje dhow čamcem, vožnja kvadova.

Ronjenje: Uz doplatu: PADI škola ronjenja.


„Kiwengwa“ plaža

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUL

JUL

AVG

SEP

1.875 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.