Gold Zanzibar 5*

Lokacija: Gold Zanzibar se nalazi na severozapadu ostrva, na jednoj od najlepših plaža Zanzibara. Smešten u živahnom centru plaže Kendwa, luksuzno odmaralište je idealno za putnike koji uživaju u zabavama na plaži, na odmoru. Ovde se može uživati u možda i najlepšim zalascima sunca na Zanzibaru.
Udaljenost od Stone Town-a je 57 km, dok je internacionalni aerodrom udaljen oko 63 km.


Gold Zanzibar

Hotel: Hotelski kompleks se sastoji od nekoliko zgrada koje se prostiru na velikoj površini bogate vegetacijom. Prostran kompleks, kao i smeštajne jedinice, obezbeđuju gostima visok nivo privatnosti. Arhitektura predstavlja kombinaciju modernog stila sa tradicionalnim afričkim i orijentalnim stilom gradnje.


Gold Zanzibar kompleks

Sobe: Čista bela i svetle prirodne boje karakterišu harmonično dizajnirane sobe, apartmane i vile ovog hotela. Njihov regionalno tipičan enterijer kombinuje savremeni dizajn sa tradicijom Zanzibara. Ukupno ima 75 jedinica smeštenih u više manjih zgrada.


Smestaj

Deluxe Garden: oko 70 m², u prizemlju, sa pogledom na vrt. Kada, odvojeni tuš, fen, klima uređaj, TV, WIFI, sef, minibar, kafa/čaj.

Deluxe Ocean: oko 70 m², u prizemlju ili na prvom spratu, sa pogledom na more. Kada, odvojeni tuš, fen, klima uređaj, TV, WIFI, sef, minibar, kafa/čaj.


Deluxe Ocean

Suite i Suite Pavillon: oko 90 m², nadomak plaže, u glavnoj zgradi. Kombinovana spavaća i dnevna soba u kojoj se nalaze 2 sofe. Kada, odvojeni tuš, fen, klima uređaj, TV, WIFI, sef, minibar, kafa/čaj.


Suite i Suite Pavillon

Luxury Beach Villa: oko 200 m², direktno na plaži, sa direktnim pogledom na okean. Ukupno ima 3 vile. Svaka ima 2 spavaće sobe, 2 kupatila, veliku dnevnu sobu i privatni bazen. Imaju i veliku terasu sa đakuzijem, kadu, odvojeni tuš, fen, klima uređaj, TV, WIFI, sef, minibar, kafa/čaj.


Luxury Beach Villa

Ishrana: Gold Zanzibar poseduje 2 restorana i 2 bara. Kilimanjaro restoran je restoran na bazi švedskog stola, uređen u pravom afričkom stilu. Služe doručak, ručak i večeru – jela internacionalne kuhinje (francusku, italijansku, lokalnu i druge). Restoran Gold je restoran gde se služi ručak i večera a-la-carte večera, gde se prisustvo mora unapred rezervisati kada je u pitanju večera. Nalazi se na plaži i posebno je posećen zbog specijaliteta od ribe. Ocean Dhow je bar koji se nalazi na plaži i gde se služi piće kao i lagana jela gotovo tokom celog dana. Gosti svoja pića i zakuske mogu poneti sa sobom i uživati ispod suncobrana na plaži. Sultan Bar je uređen u arapskom stilu. Posebno je popularan po svojim koktelima u kojima gosti mogu uživati nakon večere, dok u pozadini slušaju muziku uživo.


Gold Zanzibar restoran

Sport: Uračunato: teretana, personalizovani treninzi Uz doplatu: vodeni sportovi – katamaran, kajak, snorkeling, ronjenje

Hotel poseduje i SPA centar, gde gosti mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima (uz doplatu).


Joga

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


„Kendwa“ plaža

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

2.165 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)

Dopunite boravak safari turom:

POGLEDAJTE OVDE

〈klikni za detalje〉
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.