Melia Zanzibar 5*

Lokacija: Melia Zanzibar se nalazi u severo-istočnom delu ostrva na plaži Kiwenga. Aerodrom je udaljen oko 50 km, dok je Stone Town na oko 42 km udaljenosti.


Melia Zanzibar

Hotel: Ovaj rizort sa 5* nalazi se na plaži i osnovna mu je usluga All Inclusive. Očaravajuće lepa peščana plaža ispred sopstvenog beach club-a je vredna putovanja! Uz luksuzne sobe i apartmane, sjajnu all-inclusive ponudu i divan spa centar, odmor može da bude idealan.
Hotel poseduje i prodavnice garderobe, prodavnicu suvenira, 4 restorana, 2 bara (jedan na plaži, drugi na bazenu), kao i tri bazena (sa ležaljkama, suncobranima i peškirima). Odličan je i za parove i porodice, jer za najmlađe goste postoji dečiji klub (4-11 godina), kao i igralište na otvorenom.


Melia Zanzibar rizort

Sobe: 156
Double Melia:
oko 46 m², u prizemlju, sa pogledom na vrt. Tuš, kada, spoljašnji tuš, klima uređaj, mini bar, sef, TV, kafa/čaj, terasa.

Double Melia with Terrace: oko 46 m², na spratu, sa pogledom na more i bočnim pogledom na vrt. Tuš, kada, spoljašnji tuš, klima uređaj, mini bar, sef, TV, kafa/čaj, balkon.


Doubile Melia

Family Room: oko 110 m², sa pogledom na more i pogledom na vrt. Odvojena dnevna od spavaće sobe. Tuš, kada, klima uređaj, mini bar, sef, TV, kafa/čaj, balkon.


Hotel

Ocean View Bungalow: na strani ka moru, sa direktnim pogledom na more. Tuš, kada, spoljašnji tuš, klima uređaj, mini bar, sef, TV, kafa/čaj, terasa.


Ocean View Bungalow

Sport: Uračunato: boćanje, odbojka na pesku, teretana, tenis, stoni tenis. Uz doplatu: jedrenje, kite surf, snorkeling (oprema), škola ronjenja

Spa: Melia Zanzibar poseduje i SPA centar, otkrite sve prednosti kombinovanja lokalnih elemenata sa Zanzibara sa terapijskim beneficijama tretmana. Transformišite svoje duhovno iskustvo za telo i um uz prelepe pejzaže, krajnje mirno okruženje i kulturno bogatstvo lokalne oblasti. Odaberite neku od specijalizovanih masaža i pripremite se da se na najuzvišeniji način odvojite od svakodnevnog života na Ostrvu začina.


Melia Zanzibar spa

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


„Kiwengwa“ plaža

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

2.025 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)

Dopunite boravak safari turom:

POGLEDAJTE OVDE

〈klikni za detalje〉
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.