Sultan Sands Island Resort 4*

Lokacija: odmah pored sestrinskog resorta Bluebay Beach Kiwengwa na severo-istočnoj obali Zanzibara, oko 45km od Stone Town.

Hotel: Resort je u arapsko-afričkom stilu, ima nekoliko restorana sa prelepim pogledom na bazen I more, a-la-carte restoran, 2 bara, butik, biznis centar I veliki bazen, odmah pored plaže. U velikom tropskom vrtu su okrugli bungalovi sa dve smeštajne jedinice. Pogodnosti Bluebay Beach Resort-a su na raspolaganju.

Ishrana: all inclusive

Sobe: 76, Pwani: oko 37m2, u vrtu, opremljen u zanzibarskom stilu, u dekorisanim okruglim bungalovima sa dve smeštajne jedinice. One imaju posebne svlačionice, tuš/toalet, fen, TV, telefon, klimu, ventilator na plafonu, mini bar, sef, manji dnevni boravak I veliku terasu okrenutu ka moru. Bahari sea: oko 21m2, isto kao Pwani, ali sa pogledom na more, bliže plaži I odvojeni mali bazen, koji mogu da koriste jedino gosti Bahari sea side sobe.

Aktivnosti uz doplatu: Spice ture, izleti do Stone Town, Jozani šume I delfina. Plovidba motornim čamcima, pecanje.

Sports & Fitness uključeno: tenis sa reflektorima, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar uz doplatu: kajak, jedrilice, pedaline, kitesurfing, trambolina na vodi, pecanje, škola ronjenja, iznajmljivanje bicikala, oprema za tenis.

Za decu: dečiji klub 3-13 godina pod nadzorom I sa specijalnim programom. Postoji I specijalni dečiji meni koji je dostupan za večeru. Igralište koje je sa pogledom na more. Babysitting je uz doplatu.

Lepota I wellness: Uz naknadu: wellness tretmani I masaže u “Oasis Spa”

All Inclusive: doručak, ručak I večera. Užina 11h-13h, 15h-18h lokalna alkoholna I bezalkoholna pića 11h-24h

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.