Sea Cliff Resort & Spa 4+*

Lokacija: Hotel se nalazi na zapadnoj strani Zanzibara. Udaljenost od aerodroma je oko 25 minuta vožnje.

Hotel: Hotel poseduje golf terene i nalazi se na klifu iznad mora. Poseduje glavni restoran, dva infiniti bazena sa pogledom na prelepo more. Plaža je udaljena 150metara od hotela. Lako se dolazi do plaže, kroz vrt možete pešaka ili biciklom. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Kulinarske specijalitete možete probati u tri restorana, „Mangapwani“ glavni restoran služi internacionalna i lokalna jela, „Kobe“ restoran koji je lociran blizu bazena služi lagana jela u podne. Golf klub je lociran na privatnoj plaži. Suvenirnica je dostupna u hotelu.

Sobe: 120. Moderno opremljene sobe i dekorisane veselim bojama. Garden rooms poseduju malo kupatilo sa tušem / toilet, fen, telefon, Internet access, minibar (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, klimu, plafonski ventilator i balkon koji gleda na baštu.  Superior rooms poseduju sve isto samo imaju pogled na more.

All Inclusive: Doručak, ručak, večera u glavnom restoranu. Nacionalna alkoholna i bezalkoholna pića se služe od 10-24h, animacija i zabava, sportske aktivnosti

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.