PUNTA CANA Grand Palladium Bavaro Suites 5*

Položaj: direktno na peščanoj plaži Bávaro Beach. Aerodrom Punta Cana udaljen oko 20 km.

Hotel: usred velikog vrta, u sklopu Grand Palladium kompleksa. 5 restorana sa švedskim stolom i 8 a-la-carte restorana, 15 barova, 5 bazena sa ležaljkama, suncobranima i peškirima na bazenu i na plaži, WLAN uračunat. Spa centar.

Ishrana: all inclusive, svi obroci (švedski sto i a-la-carte) u svim restoranima unutar kompleksa Grand Palladium (osim u restoranima Royal Suites Turquesa), snackovi i izbor domaćih i internacionalna pića u svim barovima.

Sobe: 673
Junior Suite: oko 30m², kupatilo/tuš/wc, whirlpool kada, fen, telefon, internet (WLAN, uračunat) pegla, klima, mini bar (dnevna ponuda bezalkoholnih pića i piva), aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa sa pogledom na baštu.
Master Junior Suite: oko 45m², kao Junior Suite, sa većim whirlpool-om u kupatilu.
Deluxe Junior Suite: oko 45m², kao Junior Suite, sa odvojenim dnevnim boravkom (Unterbr KJCI).
Romance Suite: oko 63m², kao Master Junior Suite, terasa sa spoljnjim tušem i ležaljkama.

Zabava: svakodnevno zabavni program, diskoteka. Uz doplatu: kazino.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, teniski teren, aerobik, mini golf, streličarstvo, odbojka na plaži, katamaran, windsurfing, kajak. Uz doplatu: motorizovani sportovi na vodi.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.