PUNTA CANA Paradisus Palma Real & The Reserve 5*

Položaj: Ovaj luksuzni hotel poznatog Sol Melia lanca koji nudi najbolje preduslove za nezaboravan odmor nalazi se direktno na beloj plaži Bávaro.

Opremljenost: Ekskluzivni hotelski kompleks Sol Melia grupacije raspolaže sa 554 Junior svitova i okružen je topskim vrtom sa mangrovom i bunarima. Više izvrsnih restorana je u ponudi: internacionalni glavni restoran i sa uslugom na bazi švedskog stola, jedan Beach Gril i 5 izvrsnih a-lacarte restorana između ostalog sa mediteranskom i azijskom kuhinjom kao i romantični vrhunski restoran. Na 8 barova se služe osvežavajući karipski kokteli. Veliki i u obliku lagune bazen sa terasom za sunčanje i pool barom čini centar ovog ekskluzivnog kompleksa (ležaljke, suncobrani i peškiri su i na plaži bez doplate). Svakodnevno se nude programi animacije i zabave za razonodu. U ponudi su još i kazino, Fun pub, razne radnje (shuttle do Palma Real Shopping Village-a) i igraonica.

Sobe: komforni Deluxe Junior suit-ovi imaju đakuzi za 2 osobe, odvojeni tuš, WC, fen, mini bar, klima uređaj, ventilator na plafonu, peglu i dasku za peglanje, sef, plazma sat. TV, kuvalo, radio, CD/DVD uređaj, telefon, internet priključak (uz doplatu) integrisani dnevni boravak i balkon/terasu. Seaview Junior svit sa bočnim pogledom na more se mogu rezervisati uz doplatu. Juniorsuite Royal Service su isto opremljeni i nalaze se u izdvojenom delu tkoji je dostupan samo Royal Service gostima. Royal Service mogu rezervisati gosti stariji od 18 god. i nudi concierge servis sa batlerom, privatni check in/check out, lounge sa besplatnim internet priključkom, open bar sa internacionalnim premium pićima, Horsd’oeuvre, internacionalne novine, kao i ala-cartedoručak u Royal Service restoranu. Gostima takođe na raspolaganju stoji još jedan bazen i rezervisani deo na plaži. Elegantni One Bedroom suit-ovi nalaze se u delu “The Reserve” i pored sadržaja Junior svita, na raspolaganju su i spoljni đakuzi kao i privatni vrt sa Bali krevetom. Family Consierge suit-ovi nude poseban servis za porodice. Takođe se nalaze u delu “The Reserve” u blizini mini kluba. Raspolažu sa jednim Playstation-om (na upit) i raznim stvarima za decu u sobi (bademantil, papuče, stvari za kupatilo, sokovi u mini baru). Već prilikom odvojenog check in/check outa upoznajete svog concierge-a koji će vam biti na raspolaganju tokom odmora i kog možete kontaktirati preko Walkie Talkie-a koji ćete dobiti na korišćenje. Gostima “The Reserve” dodatno stoje na raspolaganju bazeni, 3 ekskluzivna restorana, 3 bara, privatni odeljak na plaži i besplatni WLAN internet u sobi i na bazenu.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Dnevno jedan Greenfee na golf terenu “Coco Tal” sa 27 rupa (max. hendikep 36, golf cards obavezujući i uz doplatu, takse, bakšiš, piće, obroci i oprema nisu uključeni). Tenis, nemotorizovani vodeni sportovi, fitnes centar.

Uz doplatu: Ronjenje, jahanje, motorizovani vodeni sportovi. Masaže i tretmani u Yhi Spa centru.

Napomena: Minimalan boravak od 7 noći u periodu 24.12.-03.01. i 01.04.-08.04.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.