PUNTA CANA Hotel Riu Palace Bavaro 5*

Položaj: Smešten na idiličnoj plaži Arena Gorda, aerodrom Punta Cana udaljen je oko 25 km.

Hotel: Dizajniran je da zadovolji potrebe svih vrsta gostiju, jer ima više od 600 soba podeljenih između glavne zgrade i 12 ekskluzivnih vila. Dok za uživanje u karipskom suncu se možete spustiti na plažu Arena Gorda ili se rashladiti u nekom od hotelskih bazena, od kojih je jedan namenjen deci.

Sobe: 600
Junior Suite: oko 35 m2, dva kreveta ili bračni krevet, kauč u dnevnom boravku, hidromasažnu kadu, WiFi, SAT TV, klima uređaj, mini-bar, sef, aparat za kafu i balkon ili terasu.
Superior Junior Suite: oko 35 m2, kao Junior Suite.
Suite: oko 67 m2, jedan bračni krevet, kauč u dnevnom boravku, garderober, WiFi, SAT TV, klima uređaj, mini-bar i dozator pića, sef, aparat za kafu i balkon ili terasu.

Ishrana: All Inclusive.

Wellness: Spa centar nudi kombinaciju tradicionalnih i modernih tretmana koji će vam pomoći da postignete savršenu ravnotežu uma, tela i duše. Visoko kvalifikovano osoblje učiniće vaš odmor opuštajućim. U Renova Spa dobićete najbolje masaže, tretmane lica i kozmetičke seanse.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.