PUNTA CANA Vista Sol Punta Cana Beach Resort 4*

Položaj: Smešten direktno na lepoj, beloj peščanoj plaži Bavaro. U blizini je malo naselje „El Cortecito“ sa nekoliko barova i restorana. Aerodrom je udaljen oko 30 min.

Hotel: Moderan hotel smešten je u zelenoj zoni poput parka. Hotel raspolaže sa tri bazena sa terasom za sunčanje, tri đakuzija i barom na bazenu. Uživajte u kulinarskim specijalitetima u glavnom restoranu i jednom od a la carte restorana koji nude italijanske, azijske i meksičke specijalitete ili u roštilju u gurmanskom restoranu. Takođe uživajte u koktelima u jednom od sedam barova. Hotel ima medicinsku uslugu i šoping arkadu sa butikom, malom prodavnicom nakita.

Sobe: 548
Comfort Room: Svetle i prijateljske komforne sobe nude tuš, toalet, fen za kosu, klima uređaj, frižider (voda je uključena), aparat za kafu, telefon, TV sa ravnim ekranom, sef za iznajmljivanje sa balkonom ili terasom sa pogledom na baštu ili bazen ili pogled na susedni hotel.
Comfort Sea View Room: kao Comfort Room sa pogledom na more.
Junior Suites Ocean View: nalazi se pored privatne plaže i ima veliki drveni balkon. Uređen je u modernom stilu sa rustičnim detaljima. Nudi flat-screen TV, ventilator na plafonu i radni sto.

Sport: Uračunato: fitnes, kajaci, oprema za ronjenje (snorkeling), odbojka, stolni tenis. Uz doplatu: PADI škola ronjenja, ribolov u dubokom moru, golf teren sa 18 rupa.

Zabava: Disko i kazino.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.