PUNTA CANA Dreams La Romana Resort and Spa 5*

Položaj: Direktno na dugoj plaži u mestu Bayahibe. Do mesta Punta Cana i Santo Domingo ima oko 90 minuta vožnje.

Opremljenost: Ovaj ekskluzivni resort je idealno mesto za parove i porodice koji žele luksuzan odmor sa karipskom atmosferom. Prostrano koncipirani kompleks raspolaže sa ukupno 751 sobom, koje su raspoređene u dvospratne i trospratne objekte usted bujnog tropskog vrta. Centar kompleksa čine dva predela sa bazenima sa đakuzijem i odvojenim bazenom za decu (peškiri i ležaljke su i na plaži uključeni). Kulinarske apetite gost može zadovoljiti u glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola sa raznovrsnom internacionalnom kuhinjom i u 6 a-la-carte restorana sa izvrsnom azijskom, francuskom, meksičkom i italijanskom kuhinjom, kao i specijalitetima od ribe i morskih plodova i sa roštilja. Za užinu između obroka na raspolaganju vam stoje dva bistroa sa snekovima i café sa kafom, čajem I pecivom. Na 7 barova se serviraju internacionalna I nacionalna pića i osveženja. Razne radnje, vešernica, medicinska služba i internet servis (sve uz doplatu) zaokružuju ponudu. Za razonodu tokom vašeg odomora zadužen je animatorski tim sa svakodnevnim raznovrsnim programom za zabavu, kao na primer sportska takmičenja, časovi plesa, muzika ućivo, diskoteka, večernje predstave i bioskop na plaži. Za najmlađe goste (3-12 god.) brine se profesionalni tim u Explorers klubu sa takmičenjima u pesku, kampovanjem na plaži, trambolinom na vodi, zidom za penjanje i Euro bandžijem. Tinejdžerima od 13 god. na raspolaganju je “Core Zone” sa bilijarom, video igricama, Teen diskotekom i zabavnim programom.

Sobe: Sa stilom uređene Deluxe sobe imaju kupatilo, WC, fen, telefon, sat. TV, CD/DVD uređaj, budilnik sa MP3 priključkom, klimu, mini bar (sokovi, voda, softdrinks, pivo), sef, kafe aparat, peglu i dasku za peglenje i balkon/terasu. Premium Deluxe Garden sobesu renovirane i pored iste opremljenosti dodatno imaju tuš i plazma sat. TV. Sa balkona Premium deluxe soba sa bočnim pogledom na more pruža se dodatno predivan pogled na more. Preferred Club sobe imaju privilegovan položaj i pored istog sadržaja kao Deluxe sobe dodatno imaju sledeće pogodnosti: privatni check in I check out, pristup Preferred Club lounge-u sa concierge servisom, kontinentalnim doručkom i Hors d’oeuvres, besplatnim internet servisom preko WLAN-a u sobi, prošireni mini bar, privatni bazen i ekskluzivni deo plaže. Preferred soba se može rezervisati i sa bočnim pogledom na more.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Windsurfing, katamaran, kajak, snorkling, Scuba Diving na bazenu, 4 teniska terena, aerobik, odbojka, bicikli, stoni tenis, fitnes centar.

Uz doplatu: Motorizovani sportovi na vodi, Championship golf teren sa 18 rupa Casa de Campo (“Teeth of the Dog”) na oko 30 minuta.

Vital ponuda uz doplatu: Tretmani u ekološkom spa centru usred predivnog tropskog vrta.

Napomena: Nisu potrebne Al narukvice.Minimalan boravak 4 noći.

Medeni mesec Putnici na medenom mesecu dobijaju korpu sa voćem, flašu penušavog vina i doručak u krevetu (uz rezervaciju) i popust na spa tretmane. Molimo navesti prilikom rezervacije!

Pogodno za porodice
Mini club/Teen club
• Explorer’s Club (3-12 god.; 9-22h)
• “Core Zone” Teens Club od 13 god.
• Nadzor sa kvalifikovanim osobljem
Babysitter raspoloživ uz doplatu
Dečiji deo na bazenu
Ishrana za decu
• Meni za decu/hranilica
Dečija animacija/aktivnosti
• Igralište, igraonica, takmičenjima u
pesku, bioskopom za decu, predstave,
nedeljni kamping na plaži

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.