PUNTA CANA Dreams Macao Beach Punta Cana 5*

Lokacija: Dreams Macao Beach Punta Cana se nalazi u Punta Cani, na plaži Makao. Internacionalni aerodrom je udaljen oko 36 km.


Dreams Macao Beach Punta Cana

Hotel: Dreams Macao Beach Punta Cana je hotel idealan za parove i porodice, otvoren je na proleće 2020. godine, te svakako spada među najnovije hotele u Punta Cani. Ovaj luksuzni rizort nudi bezbroj mogućnosti za različite aktivnosti, tako da će apsolutno gosti moći u svakom momentu da uživaju u svom odmoru: zabava i kupanje u moru ili bazenu, odmor u sobama ili apartmanima, uživanje u različitim kulinarskim specijalitetima, opuštanje u spa centru ili pak bavljenje nekim sportom. U okviru hotela postoji i manja prodavnica, kao i suvenirnica.
Hotel ima ukupno 4 bazena, sa svojim ležaljkama. Jedan od bazena je namenjen samo za odrasle.


Plaza

Sobe: 500
Junior Suite Tropical View: oko 56 m², sa pogledom na vrt. Kombinovana spavaća (1 king ili 2 queen size kreveta) i dnevna soba, kupatilo, klima uređaj, sef, minibar (dopunjuje se jednom dnevno), namešteni balkon.

Junior Suite Partial Ocean View: oko 56 m², sa delimičnim pogledom na more. Kombinovana spavaća (1 king ili 2 queen size kreveta) i dnevna soba, kupatilo, klima uređaj, sef, minibar (dopunjuje se jednom dnevno), namešteni balkon.


Junior Suite

Preferred Club Junior Suite Ocean View: oko 56 m², sa pogledom na more. Kombinovana spavaća (1 king ili 2 queen size kreveta) i dnevna soba, kupatilo, klima uređaj, sef, minibar (dopunjuje se jednom dnevno), namešteni balkon.

Preferred Club Junior Suite Swim Out: oko 56 m², sa pogledom na bazen i direktnim pristupom istom. Kombinovana spavaća (1 king ili 2 queen size kreveta) i dnevna soba, kupatilo, klima uređaj, sef, minibar (dopunjuje se jednom dnevno), namešteni balkon.

*Članovi kluba imaju dodatne pogodnosti, kao što su: odvojen check-in i check-out, pristup barovima za članove kluba, pristup kompjuteru u svakom trenutku, unapređeni minibar i kozmetika u kupatilu, tablet u sobi, odvojen deo na plaži, popust na spa tretmane i sl.


Preferred Suite

Ishrana: All-inclusive
Hotel poseduje 6 a-la-carte restorana, jedan restoran na bazi švedskog stola, kao i 4 različita bara. Barefoot Grill je restorančić koji je pored bazena i služi hamburgere, Bordeux je a-la-carte restoran francuske kuhinje i namenjen je samo odraslima. Tu su i restorani meksičke kuhinje, azijske, italijanske i internacionalne, tako da gosti zaista svakog dana mogu nešto drugačije probati i uživati u različitom ambijentu.


Dreams Macao Beach Punta Cana restoran

Deca: Rizort ima dečiji klub (uzrasta 3-12 godina), kao i klub za tinejdžere (13-17 godina), a dostupna je i bejbisiting usluga (uz doplatu).

Sport: Uračunato: odbojka na plaži, ples, snorkeling, tenis, padel. Uz doplatu: golf

SPA & Wellness: Hotel poseduje i SPA centar, gde gosti mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima (uz doplatu).


Dreams Macao Beach Punta Cana bazen


* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

1.755 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.