PUNTA CANA Majestic Elegance Punta Cana 5*

Položaj: Nalazi se direktno na lepoj plaži Playa Bávaro i u sred tropske vegetacije. Transfer do aerodroma Punta Cana traje oko 45 min.

Opremljenost: Elegantni luksuzni resort napravljen je u kolonijalnom stilu i sharmonično se stapa sa tropskom okolinom. 6 različitih restorana nude ekskluzivnu i bogatu ponudu ukusnih obroka. U glavnom restoranu sa uslugom i u formi švedskog stola imate veliki izbor izvrsnih jela iz celog sveta i u 5 a-la-carte restorana serviraju se npr. japanska, italijanska i internacionalna kuhinja, kao i plodovi mora i steak specijaliteti. Pored toga kompleks raspolaže sa ukupno 11 barova. Centar kompleksa je prostrani deo sa bazenima u vidu lagune sa Swim up barom i 2 đakuzija (suncobrani, ležaljke i beškiri su i na plaži uključeni). U sadržaj spadaju i dobro opremljeni spa centar,  pozorište za večernje predstave, Sport bar/diskoteka, razne radnje i medicinska usluga (uz doplatu). U susednom Majestic Colonial hotelu gostima je na raspolaganju kazino i mini klub (5-14 god.). Animacijski programi vas zabavljaju tokom dana i uveče.

Sobe: Luksuzno opremljeni Junior suit-ovi imaju integrisani dnevni boravak, kupatilo, WC, đakuzi, odvojeni tuš, fen, klimu, ventilador na plafonu, LCD sat. TV, DVD uređaj, telefon, internet priključak (uz doplatu), mini bar (soft drinks, voda, pivo), kuvalo, pegla i daska za peglanje, sef i balkon ili terasu sa pogledom na tropski vrt. Juniorsuit Colonial nalaze se na gornjem spratu i pored istog sadržaja nude još jedan đakuzi na vašem prostranom balkonu. Gostima sa visokim zahtevima preporučujemo Elegance Club. Ovaj deo se nalazi u jednom krilu kompleksa u blizini plaže i može se rezervisati za starije od 18 god. Posebne pogodnosti kluba su batler servis, izdvojeni deo plaže, 3 dodatna bazena sa Bali krevetima i bar servisom, 2 lounge bara sa spektakularnim pogledom na more i još jedan restoran za doručak i ručak, privatni check in/check out, kasni check out (po raspoloživosti), flaša penušavog vina pri dolasku, kao i mini bar sa alkoholnim pićima, bade mantil i DVD izbor. Juniorsuite Elegance Club nudi pogled na bezen, vrt ili more. Juniorsuite Majestic Elegance Club nalaze se u prizemlju i imaju jedan privratni deo vrta sa direktnim pristupom bazenu.

Ishrana: All Inclusive.

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: kajak, katamaran, snorkling, Scuba Diving u bazenu, jedrenje, windsurfing, aerobik, bilijar, stoni tenis, 3 teniska terena, košarka, odbojka, fudbal, fitnes centar.

Uz doplatu: Parasailing, Sunfish jedrenje, izleti čamcima, ronjenje, pecanje na pučini, tretmani i masaže u spa centru. Golf teren sa 18 rupa u blizini (300 m).

Extra za golfere: 1 x Green Fee po osobi i po nedelji boravka.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.