Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort 5*

Lokacija: Nalazi se na obali Cabeza de Toro (Punta Kana), na samo 15 minuta od međunarodnog aerodroma Punta Kana.

Hotel: Ovde se živi magično iskustvo blagog povetarca, belog peska i jedinstvene i spektakularne plaže na kojoj je smešten ovaj resort. Idealno za uživanje u izuzetnom okruženju bogate flore, gde možete probati i raznovrsnu gastronomsku ponudu u 8 restorana, a tu je i nekoliko barova na raspolaganju. Hotel nudi različite mogućnosti smeštaja, različite kategorije soba, namenjenih onima koji žele da uživaju u luksuznom odmoru. Raspoređen u 7 zgrada na 4 nivoa, sve terasom i velikim bazenom.

Ishrana i restorani: All-inclusive usluga. U ponudi je usluga na bazi švedskog stola, kao i mogućnost izbora u nekoliko A la carte restorana. Pored restorana, tu su i barovi koji vam nude snack jelovnike, kao i razne koktele i bezalkoholna pića.

Sobe: 603

Sve sobe imaju, sem luksuznog i udobnog nameštaja, imaju i terasu ili balkon, klimu i ventilator, minibar, TV, radio alarm, WiFI, sef, aparat za kafu, pegla na paru visokog pritiska, fen, papuče, bade mantili, prostrano kupatilo, opuštajući tuš. Razlikuju se uglavnom po veličini i po pogledu.

Luxury Tropical Garden View: 50m2, pogled na baštu rizorta

Luxury Swim Out: 50m2, pogled na ekskluzivni bazen

Luxury Master Suite: 98m2, takođe sa pogledom na bazen

Luxury Suite Ocean View Outdoor Jacuzzi: 91m2, sa pogledom na more i sa đakuzijem na otvorenom

Premium Suite Outdoor Jacuzzi: 78m2, sa pogledom na more i sa đakuzijem na otvorenom

Presidential Suite 2 sprata, sa pogledom na more i sa privatnim bazenom. Najprostraniji apartman koji je u ponudi ovog rizorta.

Zabava i sport: Topla klima ostrva čini bavljenje vodenim sportovima i rekreativnim aktivnostima idealnim, a u ponudi ima raznih. Otkrijte sve tajne koje krije ostrvo i zabavite se kao nikada do sada kao porodica koja boravi u ovom novom hotelu sa pet zvezdica. Zabavni izleti katamaranom, plivanje sa delfinima, obilasci ostrva, zanimacije na igralištima na otvorenom za decu i odrasle… Noći u ovom hotelu nisu ništa manje zanimljive. Prijatno pozorište, a i najmoderniji noćni klub koji će sigurno da vam priušti odličan provod.

Spa i wellness: Spa i wellness centar sa ekskluzivnim tretmanima lica i tela, bazenima sa vodenim krugovima, kabinama za razne vrste masaža… Svašta zanimljivo i korisno što će, bez sumnje, pomoći da odmorite i um i telo.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.