Coin de Mire Attitude 3*

Položaj: severna obala, 4 km od Grand Baie. Odvojen obalskom ulicom od plaže. Aerodrom Mahebourg udaljen oko 80 km.

Hotel: šarmantan i negovan hotelski kompleks, sa prijatnom atmosferom. Resort raspolaže sa restoranom „La Paillote“, sa lokalnim i internacionalnim jelima, dva bazena sa integrisanim bazenom za decu, butik. Besplatan internet WLAN u lobiju i baru. Ishrana: švedski sto za doručak kao i za večeru uključen. Kod rezervacija sa all inclusive ponudom dodatno meni za ručak uključen. Dodatne usluge su navedene u tabeli. Obavezna doplata za praznike 24.12. i 31.12.

Sobe: 102
Superior: oko 33 m², (67), kupatilo sa tušem, wc, fen, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj (uz doplatu), sef, balkon ili terasa.
Deluxe: oko 35 m², (23), kao Superior, moderne, dodatno sa DVD uređajem.
Family soba: oko 40 m² (12), kao Deluxe, samo prostranija.

Zabava: 4 x nedeljno zabava sa tematskim večerima. Mogućnost učestvovanja u kursu mauricijskog kuvanja “Otentik Cuisine”, jednom nedeljno “Otentik Bazar” sa ponudom lokalnih proizvoda i ručnih radova.

Sport & Fitness: uključeno: fitness centar, čamac sa staklenim dnom, tenis, stoni tenis, pikado, boćanje, snorkling, pedalina, kajak. Uz doplatu: bilijar, iznajmljivanje bicikala, ronjenje (PADI), kitesurfing u blizini, izleti brzim čamcem, pecanje na pučini na upit, izlet jedrenjem na hotelskom katamranu, shuttle prevoz do Mont Choisy plaže.

Deca: Popust za decu: dete kao 3.osoba do 12 god. besplatno u sobi sa roditeljima u periodu 1.12.-20.12., 5.4. – 30.4.
Pogodnosti za porodice: do 3 deteta u odvojenoj sobi dobijaju popust do 50%.
Klub za decu: za decu od 3-12 god. otvoren od 9-16h.

Beauty & Wellness: Opustite duh i telo uz tretmane u “Spa Attitude Wellness Lounge”-u. Uz doplatu: masaže i različiti tretmani lepote.

Extra: 55plus-popust
Putnici stariji od 55 godina (najaviti godine pri rezervaciji) dobijaju oko 5 % popusta na cenu hotela po osobi. Ne važi od 21.12.-3.1.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2019. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.