LUX Belle Mare 5+*

Položaj: LUX Belle Mare se nalazi na istočnoj obali, na jednoj od najlepših plaža na ostrvu. Oko 45km udaljen od internacionalnog aerodroma.


LUX Belle Mare

Hotel: Hotel je renoviran tokom 2023. godine. Smešten na predivnoj plaži, sa belim peskom nalazi se LUX Belle Mare hotel koji odiše elegancijom. Poznat je po svojoj odličnoj kuhinji i izvanrednoj usluzi. Ako volite luksuz, ovo je pravo mesto za vas! Hotel svojim gostima nudi i domaće pivo, a pored toga prave i svoju kafu i sladoled.


LUX Belle Mare bazen

Sobe: 174

Junior Suite: oko 55m², na strani ka moru. Klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, balkon, WIFI.


LUX Belle Mare soba

Wellness Junior Suite: oko 55m², na strani ka moru. Klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, balkon, WIFI. Gosti koji ovde odsedaju dobijaju strunjaču, trake, kao i blokove za jogu. Uz to dodatno: savet wellness konsijerža, 30 minuta detaljne analize stanja tela, popuste za LUX* spa proizvode i tretmane, minibar sa zdravim namirnicama, iznajmljivanje bicikala, trčanje sa profesionalnim trenerom na plaži.


Soba

Family Suite: oko 110m², na strani ka moru. Klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, balkon, WIFI.


Kupatilo u sobi

Ishrana: Hotel poseduje 3 a-la-carte restoran i jedan restoran na bazi švedskog stola, kao 2 bara (jedan na plaži, drugi na bazenu). Bogati švedski sto za doručak u glavnom restoranu M.I.X.E uključen. Kod rezervacije polupansiona dodatno večera u M.I.X.E ili meni u Beach Rouge (mediteranska kuhinja) restoranu. Kod rezervacije punog pansiona ili All Inclusive dodatno ručak a-la-carte u Beach Rouge restoranu.


Restoran

Sport i rekreacija: Uračunato: teretana, snorkeling, bazen (sa ležaljkama i suncobranima) Uz doplatu: iznajmljivanje bicikala, spa.


Teretana

Deca: LUX Belle Mare poseduje kids club za decu od 3 do 11 godina, kao i teen club. Svakodnevno se organizuje animacija za decu, u dve grupe, po uzrastu: za decu od 3-11 godina i decu 13-17 godina. Pored toga dostupno je i igralište za decu, kao i dečiji bazen.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.
Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAR

APR

MAJ

JUN

JUL

2.170 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.