La Pirogue 4+*

Položaj: na jugozapadnoj obali, 15 min. hoda od mesta Flic en Flac. Na dugačkoj plaži, od belog peska. Aerodrom Mahébourg udaljen oko 50 km. Port Louis oko 20 km.

Hotel: popularan resort koji se nalazi usred tropske bašte. Glavni restoran „Thatches“ nudi raznovrsne live-cooking stanice, između ostalog sa kineskim i italijanskim jelima. À-lacarte- restoran „Paul & Virginie“ nalazi se na plaži, a gostima nudi riblje specijalitete i jela od plodova mora. Hotel ima 4 bara, veliki bazen, radnje i frizerski salon. U obližnjem Sugar Beach-u nalazi se “Aura Spa” koji gosti takođe mogu koristiti, zajedno sa ostalim sadržajem.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona dodatno za večeru švedski sto ili meni u restoranima „Thatches“ i „Citronella´s Cafe“ (u Sugar Beach Hotelu). Meni u À-la-carte restoranu „Paul & Virginie“ uz doplatu. Kod rezervacije punog pansiona ili All inclusive dodatno je uračunat podnevni obrok na pool baru i u plažnom baru restorana „Paul & Virginie“ (samo označena jela) ili kao piknik. Dodatne usluge pogledati u tabeli. Obavezna doplata za praznike na 24.12. i 31.12.

Sobe: 248
Standard: oko 25 m², (200), u tradicionalnom stilu, u bungalovima sa 2 stambene jedinice, kupatilo sa kadom/tušem, wc, fen, TV/muzički kanal, radio, telefon, internet uz doplatu, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa, pogled bašta.
Superior: oko 35 m² (46), kao Standard, u bungalovima, uglavnom sa jednom stambenom jedinicom, bliže plaži, sa delom za sedenje i pogledom na more.

Zabava: večernja zabava, povremeno sa muzikom uživo.

Sport & Fitness: uključeno: fitnes centar, snorkling, jedrenje, windsurfing, kajak, pedalina, 6 teniskih terena sa reflektorima (u susednom hotelu Sugar Beach), stoni tenis, mini golf, odbojka. Golf u Le Touessrok (Greenfee uključen, golf cart oko EUR 25 po osobi/partiji, transfer uz doplatu). Uz doplatu: pecanje na pučini, ronjenje (PADI), skijanje na vodi, parasailing, masaže, oprema za tenis. Teren sa 18 rupa „Tamarina“ (Greenfee oko EUR 75, oko 20 Min. udaljen , transfer uz doplatu). Može se koristiti sportska ponuda i Sugar Beach hotela.

Deca: Top popusti za decu: do 2 deteta do 11 godina besplatno u sobi sa roditeljima.
Prednost za porodice: do 3 deteta odvojenom bungalovu i dobijaju popust od 25 % po osobi.
Klub za decu: ”Kids Club” za decu od 4 do 11 godina, sa raznim sportskim aktivnostima i igrama. Postoji i “Teens Club” za tinejdžere od 12 do 17 god.

Extra: Pri ranom dolasku na destinaciju gosti dobijaju doručak u hotelu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.