Royal Palm Beachcomber Luxury 6*

Položaj: Na prelepoj peskovitoj plaži usred popularnog mesta Grand Baie. Na samo nekoliko minuta udaljenosti od brojnih kafića, prodavnica i restorana. Aerodrom Mahebourg je udaljen oko 70 km.

Hotel: Elegantan stil ovog hotela koji pripada grupaciji „Leading Hotels of the World“ povezuje luksuz i mauricijski način zivota u punom obliku. Posebna usluga i ekskluzivni ambijent ovde su u prvom planu i cenjeni su ne samo među poznatim ličnostima iz javnog života. Glavni restoran na otvorenom „La Goelette“ sa prekrasnim pogledom na more nudi međunarodne i mauricijske specijalitete. Elegantni restoran „La Brezza“ služi italijanska jela. Restoran na plaži „Le Bar Plage“ je otvoren tokom dana i služi međunarodna jela. Ukupno tri bazena, hotelski bar, bar na plaži, frizerski salon, biblioteka, juvelirnica i prodavnice zaokružuju hotelsku ponudu.

Ishrana: Uračunat bogati švedski sto za doručak, uz polupansion dodatno uveče meni u restoranu „La Goelette“ ili „La Brezza“ uključen. Uz doplatu a-la-carte i specijalna jela (npr. kavijar, pačija pašteta, itd.).

Sobe: 69
Junior Suite: oko 55 m² (27), opremljen sa puno stila, vodeći računa o udobnosti, kupatilo sa kadom i tuš kabinom, WC, fen, bade mantil, walk-in ormar, TV, radio, telefon, besplatan WiFi, klima, mini bar, sef, na 1. ili 2. spratu sa balkonom ili u prizemlju sa terasom, pogled na more (delimično ograničen vegetacijom).
Golf suite: oko 55 m², kao Junior Suite, sa posebnim uslugama za golf: besplatan Greenfee/Golfcart na Mont Choisy, od 7 noćenja gosti dobijaju Greenfee i za drugi golf-teren (ne uključujući prevoz).
Tropical Suite: oko 70 m² (4), kao Junior Suite, nalazi se na 1. spratu i sa većim, kombinovanim dnevnim/spavaćim prostorom. Veliki balkon sa direktnim pristupom stepeništem do plaže.
Ocean Suite: oko 100 m² (15), kao Junior Suite, veći, odvojeno dnevno/ spavaći prostor, veći balkon ili terasa.
Palm Suite: oko 85 m² (7), kao Tropical Suite, sa veoma velikom terasom i okružen tropskom prirodom.
Senior Suite: oko 103 m² (8), kao Ocean Suite, u prizemlju ili na prvom spratu, zasebno kupatilo, veći walk-in ormar.
Garden Suite: oko 115 m² (3), kao Palm Suite, nalazi se u prizemlju sa velikim dnevnim / spavaćim prostorom. Suite ima i drugu spavaću sobu (dečija soba) sa zasebnim kupatilom.
Presidential Suite: oko 178 m² (3), kao Ocean Suite, dnevni boravak i dve spavaće sobe, ekskluzivan, na poslednjem spratu sa balkonom i prelepim pogledom na zaliv.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, tri teniska terena, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, jedrenje, ronjenje, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak i stoni tenis. Uz doplatu: joga, ronjenje, golf na terenu „Mont Choisy“ (oko 50 EUR) Greenfee po osobi uključujući golf cart (obavezan), ribolov u većim dubinama.

Beauty & Wellness: Dozvolite sebi da se opustite u ekskluzivnom „Royal Palm Spa“.

Deca:
Ušteda za porodicu: Dva deteta do 17 godina u odvojenom apartmanu dobijaju popust od 25%, ne važi za period 20.12.-08.01.
Klub za decu: Raznovrsne igre za decu od 3-12 godina, otvoren svakodnevno od 9h-23h.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

DEC

3.900 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.