Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

Položaj: Na zapadnoj obali, na jednoj od najdužih plaža ostrva. Popularni grad Flic en Flac je udaljen oko 5 km, aerodrom Mahebourg oko 50 km.

Hotel: Predivan kompleks nudi bogatu sportsku ponudu sa idealnim uslovima za aktivan i opuštajući odmor. Ukupno ima tri restorana, glavni restoran „La Pomme d‘ Amour“ i a-la-carte restoran „Ginger Thai“, koji pozivaju na kulinarske užitke. Takođe možete uživati u laganom obroku u vreme ručka, a uveče u jelima gourmet kuhinje u “Les Coquillages”. U kompleksu se nalazi još i bar na plaži „Aqua Bar“ i piano bar „Vista“ sa happy hour ponudom u večernjim satima, bazen i dečiji bazen, kao i bazen samo za odrasle. Tu je još i frizerski salon, prodavnice i besplatni bežični internet u celom objektu.

Ishrana: Uračunat bogat doručak na bazi švedskog stola u „La Pomme d‘Amour“, i uveče „Dine Around“, odn. švedski sto u „La Pomme d‘Amour“ i sva označena jela u „Ginger Thai“ i „Les Coquillages“. Kod rezervacije punog pansiona i punog pansiona plus uključen je ručak sa 2 ganga u restoranu „Les Coquillages”.

Sobe: 193
Deluxe: oko 43 m² (75), azijsko/mauricijska dekoracija, zbog lepe obrade drveta odaje veoma topao i stilski utisak. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom / tušem / WC, fenom, bade mantil, TV / video, DVD player, telefon, besplatan Wi-Fi, klima, ventilator, mini bar, aparat za čaj / kafu, sef, balkon ili terasu, strana ka moru.
Grand Deluxe: oko 43 m² (100), kao Deluxe, visoko kvalitetan, moderan, sa pogledom na more.
Beachfront Junior Suite: oko 61 m² (8), kao Deluxe, prostraniji i bogatije dizajniran sa odvojenim prostorom za sedenje i uslugom batlera. Smešten direktno na plaži.
Deluxe Familiy Suite: oko 92 m² (4), kao i Junior Suite, veći i sa odvojenim dnevnim boravkom, balkonom, strana ka moru.
Beachfront Family Suite: oko 105 m² (2), kao Deluxe Familiy Suite, sa terasom, direktno na plaži.

Zabava: Svakodnevna večernja zabava sa živom muzikom. Svakog dana Happy Hour u Vista Bar u periodu 18.30h-19.30h.

Sport & Fitness: Uključeno: fitnes centar, joga, dva osvetljena teniska terena, jedrenje na dasci, windsufing, jedrenje, ronjenje, čamac sa providnim dnom, kajak, pedalina, odbojka, boćanje i stoni tenis. Uz doplatu: ronjenje (PADI), skijanje na vodi, pecanje na pučini. Golf teren sa 18 rupa „Le Tamarina“ (par 72). Greenfee oko 100 EUR, golf vozilo obavezno oko 50 EUR, udaljenost oko 20 min. Transfer nije uračunat

Deca: Top popusti za decu: deca do 12 godina besplatno u sobi sa roditeljima od 1.12.- 18.12. i 2.4.-30.4.
Prednost za porodice: Deca su smeštena u odvojenoj sobi i dobijaju popust do 50 %. Klub za decu: celodnevno čuvanje dece u velikom klubu ze decu, od 4 do 12 god. sa raznim izletima i aktivnostima, otvoren svakog dana od 08:30-16:45h. Ponuda spa tretmana za decu stariju od 4 godine.

Beauty & Wellness: Jedan od najlepših wellness centara na Mauricijusu, „The Spa„ će vas opustiti od glave do pete. Uključeno: sauna.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.