Hilton Mauritius Resort & Spa 5*

Položaj: na zapadnoj obali, direktno na jednoj od najdužih plaža na ostrvu, dodatno zaštićena lagunom. Popularno mesto Flic en Flac nalazi se u blizini, aerodrom Mahébourg udaljen oko 50 km.

Hotel: prelepi resort je leta 2014 kompletno renoviran, sa velikom ponudom sportova za aktivan odmor. Okružen tropskom baštom, koja u čitavom resortu stvara jednu specifičnu, ugodnu atmosferu. Svako veče pred spavanje gosti dobijaju mali poklon u sobi. U ponudi su 3 restorana sa tajlandskom i mediteranskom kuhinjom, od toga glavni restoran „La Pomme d’Amour“ i a-la-carte restoran „Ginger Thai“ koji pozivaju na uživanje u kulinarskim specijalitetima. U toku podneva dodatno možete uživati u lakim jelima , kao i u Gourmet kuhinji u večernjim satima, u restoranu “Les Coquillages“. Izvanredna je ponuda i bara na plaži „Aqua Bar“ i piano bara „Vista“, a tu su i bazen sa delom za decu/whirlpool, kao i bazen samo za odrasle. Frizer, radnje, besplatan WLAN u celom objektu.

Ishrana: bogati doručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu „La Pomme d’Amour“ uključen. Meni u a-la-carte restoranima uz doplatu. Kod rezervacije punog pansiona dodatno podnevni meni uračunat u restoranu “Les Coquillages“. Obavezna doplata za praznike za 24.12. i 31.12.

Sobe: 193, u dvospratnim paviljonima.
Standard Deluxe: oko 43 m² (75), azijski/ mauricijski stil, u drvetu, toplo i sa stilom, imaju deo za sedenje i opuštanje. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom, tuš/wc, fen, bade mantil, TV, DVD uređaj, klima uređaj, telefon, besplatan WLAN, ventilator, mini bar, aparat za kafu/ čaj, espresso aparat, sef, balkon ili terasu, okrenut ka strani mora.
Grand Deluxe: oko 43m² (100), kao Deluxe, luksuzniji, sa balkonom i pogledom na more.
Junior Suite: oko 61 m², (8), kao Standard Deluxe, veći i još luksuznije uređen, sa odvojenim delom za sedenje i batler servisom. Direktno na plaži.

Zabava: večernji zabavni program.

Sport & Fitness: Uključeno: fitnes centar, yoga, 3 teniska terena sa osvetljenjem, surfovanje na vetru, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, čamac sa staklenim dnom, kajak, pedalina, boćanje, stoni tenis, odbojka. Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini. Golf teren sa 18 rupa “Le Tamarina” (Par 72), Greenfee oko EUR 100, golf cart obavezan oko EUR 50, udaljen oko 20 min. transfer taxijem nije uključen.

Deca: Top popusti za decu: deca do 12 godina besplatno u sobi sa roditeljima od 1.12.- 18.12. i 2.4.-30.4.
Prednost za porodice: Deca su smeštena u odvojenoj sobi i dobijaju popust do 50 %. Klub za decu: celodnevno čuvanje dece u velikom klubu ze decu, od 4 do 12 god. sa raznim izletima i aktivnostima, otvoren svakog dana od 08:30-16:45h. Ponuda spa tretmana za decu stariju od 4 godine.

Beauty & Wellness :Jedan od najlepših wellness centara na Mauricijusu „The Spa”, opušta od glave do pete. Uključeno: sauna, parno kupatilo, hamam, đakuzi. Uz doplatu: masaže i razni kozmetički tretmani.

Specijal: 55plus-popust
Gosti stariji od 55 godina (najaviti godine kod rezervacije) dobijaju popust od oko 5 % na cenu hotela, Ne može se kombinovati sa First minute popustom i uštedama. Ne važi za 19.12. – 3.1.

Extra: Pri ranijem dolasku na destinaciju moguć doručak u hotelu.
Jetlag masaža 15min prilikom dolaska kao I izlet katamaranom.
Gosti u Junior Suite-u, kod plaćenih 7 noćenja i više, dobijaju večeru bez doplate (piće nije uključeno) u “Ginger Thai”, jednu opuštajuću Jetlag masažu po dolasku, kao i osvežavajući Sunset koktel u Vista Baru. Dodatno važi:
Za minimum 10 noćenja u Grand Deluxe ili Junior Suite-u dobijaju Spa tretman po odrasloj osobi/boravku
Spa tretman, gosti koji su rezervisali min.14 noćenja dobijaju dodatno po osobi Hydro Therapie kupku.
Napomena: Ove ponude se ne mogu medjusobno kombinovati, niti se mogu kombinovati sa Honeymoon specijalom i popustom za godišnjice braka. Ne važi u terminu 19.12.-3.1.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2019. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.