One & Only Le Saint Geran 6*


Hotel će biti zatvoren zbog renoviranja od 16. aprila do 15. oktobra 2024

Položaj: One & Only Le Saint Geran je neuporediv i jedinstven na poluostrvu Belle Mare. Glavni grad Port Louis je na oko 43 km, aerodrom Mahebourg na oko 55 km.


One & Only Le Saint Geran

Hotel: Tradicionalni i elegantan One & Only Le Saint Geran, smešten u rajskim vrtovima, okružen belim plažama. Već pri dolasku u svetli, obasjani lobi, može se osetiti prijatno elegantna atmosfera svetski poznatog i popularnog hotela. U prostranom kompleksu se nalazi pet restorana: “La Terrase” nudi međunarodne specijalitete i Live-Cooking; u laguni je tropska “Tapasake” sa azijskom fusion kuhinjom; u glavnoj zgradi nalazi se steakhouse restoran “PRIME”, otvoren samo za večeru, sa bogatim izborom vina. “L’Artisan” je u stilu kafića i služi lagane obroke i grickalice tokom celog dana. U “La Pointe” možete uživati bosi u atmosferi i u jelima svežoj ribi. Kompleks takođe nudi ukupno četiri bara, tri bazena, frizerski salon, butike, besplatan Wi-Fi.


One & Only Le Saint Geran plaza

Sobe: 142 suites i soba,1

Vila Lagoon: oko 65 m². Stilski opremljeni suitovi sadrže prostor za sedenje, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, fen, bade mantil, walk-in ormar, TV, telefon, iPod stanice sa Bluetooth® Speaker, Wi-Fi, klimu, plafonski ventilator, mini bar, espreso aparat, sef, balkon ili terasu, pogled na lagunu.

Ocean Balcony: oko 65 m², kao Lagoon, sa balkonom i pogledom na more.

Ocean: oko 65 m², kao Ocean Balkon, sa terasom.


Soba

Beachfront Balcony: oko 65 m², kao Ocean Balcony, na nekoliko koraka udaljen od plaže, pogled na more. Dostupan je i kao Beachfront sa terasom.

Beachfront Balkon Junior Suite: oko 110 m², kao Beachfront Balcony, sa odvojenim dnevnim boravkom, 24h Butler-Service. Takođe dostupan kao i Beachfront Junior Suite sa terasom.


Beachfront Suite

Ocean Balcony Suite: oko 130 m², kao Ocean Balcony, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, dva televizora, dodatni WC. Takođe dostupan kao Ocean Suite sa terasom.


One & Only Le Saint Geran soba 1

2-Bedroom Ocean Balcony Suite: oko 195 m², kao Ocean Balcony Suite, dve spavaće sobe, kombinovan deo za dnevni boravak/deo za obedovanje, dva kupatila. Takođe dostupno kao 2-Bedroom Ocean Suite sa terasom ili 2-Bedroom Beachfront Suite sa terasom.


Plaza

Ishrana: Uključuje bogati švedski sto za doručak u „La Terasse“, uz polupansion dodatno uveče uračunat raznovrstan meni u restoranu “La Terasse”, kao i obeležena jela u restoranu „PRIME“ i „Tapasake“.


Restoran One & Only Le Saint Geran

Zabava: Muzika uživo svakog dana.

Sport: Uračunato: fitnes centar, joga, pet teniskih terena, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, Hobie Cat, snorkling, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, mini fudbalski teren. Uz doplatu: kite surfing, parasailing, deep sea fishing (organizovani), škola ronjenja (PADI / NAUI).


Teretana na otvorenom

Beauty & Wellness: Ekskluzivan i prelepo smešten “One & Only Spa” sa sopstevenim bazenom i pogledom na lagunu poziva na opuštanje. Uglavnom se koriste ekskluzivni proizvodi “Bastien Gonzalez”.


Pogled na One & Only Le Saint Geran

Deca: Dečiji klub: Dečiji klub “KidsOnly” sa dečijim bazenom i raznovrstan program za decu od 3 do 11 godina. Babysitter usluga je moguća na zahtev uz doplatu. Poseban program nudi se za tinejdžere od 12-17 godina.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

DEC

Na upit

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.