One & Only Le Saint Geran 6*

Položaj: One & Only Le Saint Geran je neuporediv i jedinstven na poluostrvu Belle Mare. Glavni grad Port Louis je na oko 43 km, aerodrom Mahebourg na oko 55 km.


One & Only Le Saint Geran

Hotel: Tradicionalni i elegantan One & Only Le Saint Geran, smešten u rajskim vrtovima, okružen belim plažama. Već pri dolasku u svetli, obasjani lobi, može se osetiti prijatno elegantna atmosfera svetski poznatog i popularnog hotela. U prostranom kompleksu se nalazi pet restorana: “La Terrase” nudi međunarodne specijalitete i Live-Cooking; u laguni je tropska “Tapasake” sa azijskom fusion kuhinjom; u glavnoj zgradi nalazi se steakhouse restoran “PRIME”, otvoren samo za večeru, sa bogatim izborom vina. “L’Artisan” je u stilu kafića i služi lagane obroke i grickalice tokom celog dana. U “La Pointe” možete uživati bosi u atmosferi i u jelima svežoj ribi. Kompleks takođe nudi ukupno četiri bara, tri bazena, frizerski salon, butike, besplatan Wi-Fi.


One & Only Le Saint Geran plaza

Sobe: 142 suites i soba,1

Vila Lagoon: oko 65 m². Stilski opremljeni suitovi sadrže prostor za sedenje, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, fen, bade mantil, walk-in ormar, TV, telefon, iPod stanice sa Bluetooth® Speaker, Wi-Fi, klimu, plafonski ventilator, mini bar, espreso aparat, sef, balkon ili terasu, pogled na lagunu.

Ocean Balcony: oko 65 m², kao Lagoon, sa balkonom i pogledom na more.

Ocean: oko 65 m², kao Ocean Balkon, sa terasom.


Soba

Beachfront Balcony: oko 65 m², kao Ocean Balcony, na nekoliko koraka udaljen od plaže, pogled na more. Dostupan je i kao Beachfront sa terasom.

Beachfront Balkon Junior Suite: oko 110 m², kao Beachfront Balcony, sa odvojenim dnevnim boravkom, 24h Butler-Service. Takođe dostupan kao i Beachfront Junior Suite sa terasom.


Beachfront Suite

Ocean Balcony Suite: oko 130 m², kao Ocean Balcony, sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, dva televizora, dodatni WC. Takođe dostupan kao Ocean Suite sa terasom.


One & Only Le Saint Geran soba 1

2-Bedroom Ocean Balcony Suite: oko 195 m², kao Ocean Balcony Suite, dve spavaće sobe, kombinovan deo za dnevni boravak/deo za obedovanje, dva kupatila. Takođe dostupno kao 2-Bedroom Ocean Suite sa terasom ili 2-Bedroom Beachfront Suite sa terasom.


Plaza

Ishrana: Uključuje bogati švedski sto za doručak u „La Terasse“, uz polupansion dodatno uveče uračunat raznovrstan meni u restoranu “La Terasse”, kao i obeležena jela u restoranu „PRIME“ i „Tapasake“.


Restoran One & Only Le Saint Geran

Zabava: Muzika uživo svakog dana.

Sport: Uračunato: fitnes centar, joga, pet teniskih terena, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, Hobie Cat, snorkling, čamac sa staklenim dnom, pedalina, kajak, mini fudbalski teren. Uz doplatu: kite surfing, parasailing, deep sea fishing (organizovani), škola ronjenja (PADI / NAUI).


Teretana na otvorenom

Beauty & Wellness: Ekskluzivan i prelepo smešten “One & Only Spa” sa sopstevenim bazenom i pogledom na lagunu poziva na opuštanje. Uglavnom se koriste ekskluzivni proizvodi “Bastien Gonzalez”.


Pogled na One & Only Le Saint Geran

Deca: Dečiji klub: Dečiji klub “KidsOnly” sa dečijim bazenom i raznovrstan program za decu od 3 do 11 godina. Babysitter usluga je moguća na zahtev uz doplatu. Poseban program nudi se za tinejdžere od 12-17 godina.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.


one-and-only-2

One&Only Le Saint Geran 6*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

DEC

FEB

4.580 €
na upit

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.