Constance Belle Mare Plage - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Constance Belle Mare Plage 5*

Položaj: na istočnoj obali, direktno na 2 km dugačkoj plaži od belog peska. 20 minuta hoda do Belle Mare, aerodrom Mahebourg je udaljen oko 50 km.

Hotel: hotel sa ležernom atmosferom, okružen 15 hektara velikim tropskim vrtom. Kompleks je idealan za aktivan odmor. Hotel poseduje glavni restoran „La Citronnelle“, sa pogledom na plažu, nudi razne tematske švedske stolove i show cooking stanice. A-la-carte restoran „La Spiaggia“ nudi mediteransku, dok „Deer Hunter“ nudi kreolsku kuhinju. Ekskluzivni Fine Dining restoran „Blue Penny Cafe“ kao i 3 ostala restorana („Le Swing“, „Indigo“ i „Le Kaze“) takođe stoje na raspolaganju. Tu možete tokom podneva uživati u morskim specijalitetima, a u ponudi su i snackovi i salate. Lounge, bar na plaži, bar na bazenu, 4 dodatna bara, 4 bazena, frizer, butik. „Courtesy Lounge“ za dolazak i odlazak, sa tušem, TVom i besplatnim internetom.

Ishrana: U cenu je uračunat bogat švedski sto za doručak i švedski sto za večeru u restoranu „La Citronnelle“, jednom u toku boravka meni u „La Spiaggia“-i ili meni u „Blue Penny Cafe“. Meni u a-la-carte restoranima se naplaćuje. Pun pansion ili all inclusive uključuje i ručak u vidu švedskog stola u restoranu “Le Kaze“, meni u „Deer Hunter“- ili snackove u „Le Swing“-u. Dodatne usluge uračunate u sklopu all inclusive pogledati u tabeli.

Sobe: 235
Prestige: oko 45 m² (92), renovirane, komforne sa modernim nameštajem od drveta, radnim stolom. Kupatilo sa kadom, tuš, wc, bade mantil, fen, TV, telefon, Apple Mac Mini ® Entertainmentsystem sa DVD plejerom, internet (besplatan), klima uređaj, mini bar, sef, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa, ka morskoj strani.
Junior Suite Sea Side: oko 68 m² (96), kao Prestige, sa modernim dizajnom, prostraniji, sa plakarom, kutak za sedenje sa sofom za spavanje.
Junior Suite Beachfront: oko 68 m² (41), kao Junior Suite, u prvom redu od plaže. Nespresso ® aparat za kafu.

Zabava: svakodnevno zabavni program u večernjim satima, povremeno sa živom muzikom.

Sport & Fitness: Uključeno u cenu: fitnes centar, joga, aerobik i thai chai u grupi, 4 teniska terena, skijanje na vodi, windsurfing, jedrenje, snorkling, katamaran, wakeboard, čamac sa providnim dnom, pedalina, kajak, boćanje, stoni tenis, mini golf. Uz doplatu: kitesurfing, parasailing, ronjenje (PADI), izleti sa snorklingom, banana-čamac, pecanje na pučini.

Deca: Top popusti za decu: besplatno u sobi sa roditeljima, 1.4.-30.4.
Prednost za porodice: do 2 deteta u odvojenoj sobi dobijaju popust 10%.
Klub za decu: celodnevno čuvanje dece u velikom klubu za decu, od 4 do 11 god. sa bazenom i raznim aktivnostima, otvoren od 9-21h.

Golf: „The Legend“ i „The Links“, dva odlična Championship terena za golf sa po 18 rupa u neposrednoj blizini resorta (Par 72 odn.71, 6.014m odn. 5.942m). Greenfee za goste hotela je uračunat u cenu. Obuka, golf cart i caddy uz doplatu.

Beauty & Wellness: U-Spa kao i “Shiseido Spa”, nude potpuno opuštanje i oporavak. Uključeno u cenu: dva whirpoola, sauna i hladni plunge pool. Uz doplatu: masaže i razni kozmetički tretmani.

Extra: Za min. boravak 5 noći: Check in, odn. Late Check-Out prema raspoloživosti; 1/2 flaša vina, kao i kanapei u Prestige sobi pri dolasku; 1 flaša vina, kao i kanapei u Junior Suite pri dolasku.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti