Constance Belle Mare Plage 5*

Položaj: Constance Belle Mare Plage se nalazi na istočnoj obali, direktno na 2 km dugačkoj plaži od belog peska. 20 minuta hoda do Belle Mare, aerodrom Mahebourg je udaljen oko 50 km.


Constance Belle Mare Plage

Hotel: Već na početku hotel ostavlja utisak opuštene i prijatne atmosfere u svom sportsko-ekskluzivnom ambijentu. Okružen je tropskim vrtom veličine 15 hektara. Rizort je idealno mesto za aktivan odmor.


Constance Belle Mare Plage

U kompleksu se nalazi poluotvoreni glavni restoran „La Citronelle“ sa pogledom na plažu, koji nudi švedske stolove različitih sadržaja i Live Cooking. A-la-carte restoran „La Spiaggia“ nudi mediteransku kuhinju, a restoran “Deer Hunter“ jela Indijskog okeana. Ekskluzivni fine-dinning restoran „Blue Penny Cellar“ i tri restorana („Le Sving“, „Indigo“ i „LAKAZE“) su takođe na raspolaganju. Tu je moguće probati specijalitete od morskih plodova, užinu i salate. Lounge, barovi na plaži i bazenu, četiri bazena, frizerski salon, butici. „Courtesy Lounge“, za dolazak i odlazak, sa tuševima.


Constance Belle Mare Plage

Sobe: 278
Prestige: oko 45 m² (37), udoban i elegantno opremljen modernim drvenim nameštajem, sto, deo za sedenje sa sofom. Kupatilo sa kadom, tuš, WC, bade mantil, fen, TV, telefon, Apple Mac Mini® sistem za zabavu, besplatan WiFi, klima, mini-bar, Nespresso® aparat za kafu, aparat za čaj / kafu, sef, balkon ili terasa, morska strana.Prestige Beachfront: oko 45 m² (67), kao Prestige, u prvom redu do plaže.
Junior Suite: oko 68 m² (96), kao Prestige, savremenog dizajna, prostran, walk-in ormar.JuniorSuite Beachfront: oko 68 m² (53), kao Junior Suite, u prvom redu plaže.
Deluxe Suite: Oko 96 m² (6) kao Junior Suite, odvojeni dnevni boravak, još jedno kupatilo.Ishrana: Uračunat bogat doručak na bazi švedskog stola u „La Citronelle“, kao i večera na bazi švedskog stola u „La Citronelle“ ili meni u „Deer Hunter“. U „La Spiagga“ i „Blue Penny Cellar“ mogući obroci uz doplatu. Kod punog pansiona ili all inclusive, uračunat ručak na bazi švedskog stola u restoranu „LAKAZE“ ili meni u „Deer Hunter“.Zabava: Constance Belle Mare Plage hotelu svakodnevno ima zabavni program u večernjim satima, povremeno sa živom muzikom.

Sport: Uključeno: fitnes centar, grupni kursevi joga / fitness, četiri teniska terena, jedrenje na dasci, veslanje, skijanje na vodi, jedrenje, ronjenje, wakeboard, čamac sa providnim dnom, pedalina, kajak, boćanje, stoni tenis i mini golf. Uz doplatu: parasailing, ronjenje (PADI), teniski reketi i loptice, izleti ronjenja, banana čamac, kitesurfing kursevi, katamarani, Hobie Cat i pecanje na otvorenom moruDeca:
Klub za decu: „CKC – ConstanceKids klub“ celodnevni boravak, dečiji bazen, od 4 do 11 godina, otvoreno od 9h-22h.

Golf: „Legend“ i „Links“, dva golf terena sa 18 rupa u neposrednoj blizini.Beauty & Wellness: „USpa“ nudi raznolike usluge. Koriste se visokokvalitetni proizvodi brenda „Ymalia“, a ima i đakuzi, parno kupatilo i saunu.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAR

APR

MAJ

JUN

JUL

1.945 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.