Constance Belle Mare Plage 5*

Položaj: Constance Belle Mare Plage se nalazi na istočnoj obali, direktno na 2 km dugačkoj plaži od belog peska. 20 minuta hoda do Belle Mare, aerodrom Mahebourg je udaljen oko 50 km.


Constance Belle Mare Plage

Hotel: Već na početku hotel ostavlja utisak opuštene i prijatne atmosfere u svom sportsko-ekskluzivnom ambijentu. Okružen je tropskim vrtom veličine 15 hektara. Rizort je idealno mesto za aktivan odmor.


Constance Belle Mare Plage

U kompleksu se nalazi poluotvoreni glavni restoran „La Citronelle“ sa pogledom na plažu, koji nudi švedske stolove različitih sadržaja i Live Cooking. A-la-carte restoran „La Spiaggia“ nudi mediteransku kuhinju, a restoran “Deer Hunter“ jela Indijskog okeana. Ekskluzivni fine-dinning restoran „Blue Penny Cellar“ i tri restorana („Le Sving“, „Indigo“ i „LAKAZE“) su takođe na raspolaganju. Tu je moguće probati specijalitete od morskih plodova, užinu i salate. Lounge, barovi na plaži i bazenu, četiri bazena, frizerski salon, butici. „Courtesy Lounge“, za dolazak i odlazak, sa tuševima.


Constance Belle Mare Plage

Sobe: 278
Prestige: oko 45 m² (37), udoban i elegantno opremljen modernim drvenim nameštajem, sto, deo za sedenje sa sofom. Kupatilo sa kadom, tuš, WC, bade mantil, fen, TV, telefon, Apple Mac Mini® sistem za zabavu, besplatan WiFi, klima, mini-bar, Nespresso® aparat za kafu, aparat za čaj / kafu, sef, balkon ili terasa, morska strana.Prestige Beachfront: oko 45 m² (67), kao Prestige, u prvom redu do plaže.
Junior Suite: oko 68 m² (96), kao Prestige, savremenog dizajna, prostran, walk-in ormar.JuniorSuite Beachfront: oko 68 m² (53), kao Junior Suite, u prvom redu plaže.
Deluxe Suite: Oko 96 m² (6) kao Junior Suite, odvojeni dnevni boravak, još jedno kupatilo.Ishrana: Uračunat bogat doručak na bazi švedskog stola u „La Citronelle“, kao i večera na bazi švedskog stola u „La Citronelle“ ili meni u „Deer Hunter“. U „La Spiagga“ i „Blue Penny Cellar“ mogući obroci uz doplatu. Kod punog pansiona ili all inclusive, uračunat ručak na bazi švedskog stola u restoranu „LAKAZE“ ili meni u „Deer Hunter“.Zabava: Constance Belle Mare Plage hotelu svakodnevno ima zabavni program u večernjim satima, povremeno sa živom muzikom.

Sport: Uključeno: fitnes centar, grupni kursevi joga / fitness, četiri teniska terena, jedrenje na dasci, veslanje, skijanje na vodi, jedrenje, ronjenje, wakeboard, čamac sa providnim dnom, pedalina, kajak, boćanje, stoni tenis i mini golf. Uz doplatu: parasailing, ronjenje (PADI), teniski reketi i loptice, izleti ronjenja, banana čamac, kitesurfing kursevi, katamarani, Hobie Cat i pecanje na otvorenom moruDeca:
Klub za decu: „CKC – ConstanceKids klub“ celodnevni boravak, dečiji bazen, od 4 do 11 godina, otvoreno od 9h-22h.

Golf: „Legend“ i „Links“, dva golf terena sa 18 rupa u neposrednoj blizini.Beauty & Wellness: „USpa“ nudi raznolike usluge. Koriste se visokokvalitetni proizvodi brenda „Ymalia“, a ima i đakuzi, parno kupatilo i saunu.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

DEC

2.020 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.