LUX* Le Morne 5+*

Položaj: nalazi se u impresivnom ambijentu ispred planine Le Morne na jugozapadnoj obali. Udaljen je od glavnog grada Port Louis oko 40 km, dok je aerodrom Mahebourg udaljen oko 60 km.

Hotel: Hotel pruža uslove za opuštajući odmor u elegantnoj atmosferi i predivnom okruženju. U kompleksu se nalaze tri restorana: glavni internacionalni restoran „The Kitchen“, restoran na plaži „The Beach“ sa mediteranskom kuhinjom i fini a la carte restoran „East“ sa najboljim jelima tajlandske kuhinje. Četiri bazena (jedan u spa centru), jedan od njih sa integrisanim dečijim bazenom. Hotel takođe nudi tri bara, prodavnice, besplatan bežični internet u celom objektu, kao i biblioteku i frizerski salon.

Sobe: 149
Superior: oko 42 m² (64), elegantan i opremljen visokokvalitetnim drvenim nameštajem. Sadrži: kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen za kosu, bade mantil, TV, telefon, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, prizemlje ili 1. sprat s terasom ili balkonom, pogled na vrt.
Junior Suite:
oko 52 m² (10), opremljena je kao Superior samo prostranija i sa većim prostorom za sedenje, đakuzi i nalazi se sa morske strane.
Sunset Junior Suite:
oko 46 m² (15), opremljena je kao Junior Suite sa gardaroberom, na prvom spratu se nalazi balkon sa pogledom na more.
Prestige Junior Suite:
oko 63 m² (45), opremljena je kao Superior u prizemlju. Ima veću terasu sa dnevnim ležajem, spoljašnji tuš i pogled na more.
Ocean Junior Suite:
oko 57 m² (15), opremljena je kao Prestige Junior Suite, malo manja, bez spoljašnjeg tuša, ali je bliža moru.

Ishrana: Za doručak švedski sto u glavnom restoranu. Kod rezervisanog polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru u glavnom restoranu ili meni u „The Beach” restoranu. Kod pun pansion ili All Inclusive usluge uključeno je doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu ili meni u „The Beach” restoranu.

Sport: Uračunato: fitnes centar, dva teniska terena, skijanje na vodi, jedrenje na dasci, kajtsurfing, vožnju kajaka, stoni tenis, odbojku na plaži. Uz doplatu: ronjenje (PADI).

Beauty & Wellness: „LUX* Me Spa“ nudi čisto opuštanje, ima saunu, đakuzi i uživati u masaži.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.