LUX* Le Morne 5+*

Položaj: Lux* Le Morne se nalazi u impresivnom ambijentu ispred planine Le Morne na jugozapadnoj obali. Udaljen je od glavnog grada Port Louis oko 40 km, dok je aerodrom Mahebourg udaljen oko 60 km.Hotel: Hotel pruža uslove za opuštajući odmor u elegantnoj atmosferi i predivnom okruženju. U kompleksu se nalaze tri restorana: glavni internacionalni restoran „The Kitchen“, restoran na plaži „The Beach“ sa mediteranskom kuhinjom i fini a la carte restoran „East“ sa najboljim jelima tajlandske kuhinje. Četiri bazena (jedan u spa centru), jedan od njih sa integrisanim dečijim bazenom. Hotel takođe nudi tri bara, prodavnice, besplatan bežični internet u celom objektu, kao i biblioteku i frizerski salon.Sobe: 149
Superior: oko 42 m² (64), elegantan i opremljen visokokvalitetnim drvenim nameštajem. Sadrži: kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen za kosu, bade mantil, TV, telefon, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, prizemlje ili 1. sprat s terasom ili balkonom, pogled na vrt.Junior Suite: oko 52 m² (10), opremljena je kao Superior samo prostranija i sa većim prostorom za sedenje, đakuzi i nalazi se sa morske strane.
Sunset Junior Suite:
oko 46 m² (15), opremljena je kao Junior Suite sa gardaroberom, na prvom spratu se nalazi balkon sa pogledom na more.Prestige Junior Suite: oko 63 m² (45), opremljena je kao Superior u prizemlju. Ima veću terasu sa dnevnim ležajem, spoljašnji tuš i pogled na more.
Ocean Junior Suite:
oko 57 m² (15), opremljena je kao Prestige Junior Suite, malo manja, bez spoljašnjeg tuša, ali je bliža moru.Ishrana: Za doručak švedski sto u glavnom restoranu. Kod rezervisanog polupansiona uključen je švedski sto za doručak i večeru u glavnom restoranu ili meni u „The Beach” restoranu. Kod pun pansion ili All Inclusive usluge uključeno je doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu ili meni u „The Beach” restoranu.Sport: Uračunato: fitnes centar, dva teniska terena, skijanje na vodi, jedrenje na dasci, kajtsurfing, vožnju kajaka, stoni tenis, odbojku na plaži. Uz doplatu: ronjenje (PADI).Beauty & Wellness: „LUX* Me Spa“ nudi čisto opuštanje, ima saunu, đakuzi i uživati u masaži.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

DEC

3.095 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.