Ambre – A Sun Resort Mauritius 4*

Položaj: Hotel se nalazi na istoku Mauricijusa, blizu plaže Palmar. Centar Flak je udaljen 15 minuta vožnje od hotela, dok je glavni grad Port Luis udaljen sat vremena vožnje. Aerodrom Mahe je udaljen oko 50 km.

Hotel: Resort je smešten u tropskoj bašti i garantuje opušten i bezbrižan odmor. Fantastična lokacija na plaži, i ponuda koja se ne može odbiti, „All Inclusive“ usluga ništa ne izostavlja. Uživa ćete u kulinarskim uslugama koje nude tri restorana: „Indigo“ koji nudi mešavinu indijske, kineske i kreolske kuhinje; „Dolce Vita“ koja nudi italijanska jela i specijalitete na rošilju; i restoran na plaži „La Plage“. Takođe poseduje noćni klub „Shakers“ (otvoren je 4 noći nedeljno) i bar „H & H Lounge“ koji nudi raznovrsnu večernju zabavu. Osim toga, hotel sadrži i dva velika bazena, biblioteku, WiFi i butik.

Soba: 297 soba, i 2 apartmana

Superior Garden: oko 30 m2, sa šarenim akcentima i tropskim pogledom. Sadrže kupatilo sa tuš kabinom, WC, fen, TV, WiFi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef.
Superior Sea-Facing: oko 30 m2, kao Superior Garden, ali se nalazi u mirnom delu hotela bliže plaži.
Deluxe Sea-Facing: oko 42m2, kao Superior Sea-Facing, ali sa pogledom na more. Bez terase ili balkona.
Deluxe Sea-Facing Balkon/Terasa: oko 42 m2, kao Deluxe Sea-Facing sa terasom ili bakonom i pogledom na more.
Deluxe Beach: oko 42m2, kao kao Deluxe Sea-Facing sa terasom ili bakonom, bliže plaži.

Hrana: All Inclusive

Sport: Uključeno: fitnes centar, aerobik, joga, jedrenje na dasci, čamac sa staklenim dnom, dva teniska terena (popločana), pedalina, ronjenje, kajak, odbojka na plaži, stoni tenis. Besplatan prevoz do pristaništa i prevoz broda do ostrva. Uz doplatu: golf, surfovanje i ronjenje.

Wellness: Lepo uređena banja koja nudi razne vrste tretmana za one koji žele opuštanje.

Zabava: Redovna večernja zabava sa živom muzikom.

All Inclusive: Bogat doručak na bazi švedskog stola u „Indigo“ restoranu, u podne i uveče „Dine Around“, ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranima „Indigo“ ili „Dolce Vita“. Restoran na plaži „La Plage“ uz doplatu.

More Inclusive: Gosti imaju mogućnost da uživaju u doručku kada dođu rano.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.