Ambre – A Sun Resort Mauritius 4*

Položaj: Ambre A Sun Resort se nalazi na istoku Mauricijusa, blizu plaže Palmar. Centar Flak je udaljen 15 minuta vožnje od hotela, dok je glavni grad Port Luis udaljen sat vremena vožnje. Aerodrom Mahe je udaljen oko 50 km.


ambre a sun resort

Hotel: Resort je smešten u tropskoj bašti i garantuje opušten i bezbrižan odmor. Uživa ćete u kulinarskim uslugama koje nude tri restorana: „Indigo“ koji nudi mešavinu indijske, kineske i kreolske kuhinje; „Dolce Vita“ koja nudi italijanska jela i specijalitete na rošilju; i restoran na plaži „La Plage“. Osim toga, hotel sadrži i dva velika bazena, biblioteku, WiFi i butik.Soba: 297 soba, i 2 apartmana

Superior Garden: oko 30 m2, sa šarenim akcentima i tropskim pogledom. Sadrže kupatilo sa tuš kabinom, WC, fen, TV, WiFi, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef.Superior Sea-Facing: oko 30 m2, kao Superior Garden, ali se nalazi u mirnom delu hotela bliže plaži.
Deluxe Sea-Facing: oko 42m2, kao Superior Sea-Facing, ali sa pogledom na more. Bez terase ili balkona.Deluxe Sea-Facing Balkon/Terasa: oko 42 m2, kao Deluxe Sea-Facing sa terasom ili bakonom i pogledom na more.
Deluxe Beach: oko 42m2, kao kao Deluxe Sea-Facing sa terasom ili bakonom, bliže plaži.


ambre a sun resort

Ishrana: Ima 3 restorana, glavni „Indigo“ baziran po principu švedskog stola, „Dolce Vita“ je italijanski restoran za koji je potrebno unapred rezervisati sto i „La Plage“ restoran koji se nalazi na plaži, a nudi mediteranske i mauricijske specijalitete.


ambre a sun resort

Sport: fitnes centar, aerobik, joga, jedrenje na dasci, čamac sa staklenim dnom, dva teniska terena (popločana), pedalina, ronjenje, kajak, odbojka na plaži, stoni tenis. Uz doplatu: golf, surfovanje i ronjenje.

Wellness: Ambre a Sun Resort ima i spa centar koji nudi različite tipove masaža i tretmana.

Zabava: Redovna večernja zabava sa živom muzikom.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

DEC

1.670 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.