LUX Grand Gaube 5*

Položaj: LUX Grand Gaube se nalazi u lepom zalivu na severoistoku ostrva, internacionalni aerodrom udaljen je oko 80 km.


LUX Grand Gaube

Hotel: Prostrani retro-šik kompleks sa prijatnim karakterom nudi vam sve što možete da poželite za boravak u raju. U hotelu ćete naći glavni internacionalni restoran The Palm Court, restoran na plaži Beach Rouge, turski restoran Bodrum Blue, kao i Creole House of Smoke sa lokalnim delikatesima, INTI a-la-carte restoran sa peruanskom kuhinjom. Tu je i Rum Treehouse, Burger Shack, Cafe LUX koji služi izvanrednu kafu, koju sami gaje, 5 bara, dva bazena, opremljeni suncobranima i ležaljkama, od kojih je jedan namenjen samo za odrasle.


LUX Grand Gaube beach bar

Sobe: 186

Superior: oko 51 m² , na strani mora sa balkonom. Klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, kafa/čaj

Junior Suite: oko 56 m² , u prizemlju, na strani mora, sa pogledom na more, sa balkonom. Klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, kafa/čaj


LUX Grand Gaube soba

Wellness Junior Suite: oko 51 m² , u prizemlju, na strani mora, sa pogledom na more, sa balkonom. Klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, kafa/čaj. Za goste ove jedinice dodatno je obezbeđeno: strunjača za jogu, kao i traka i blok za jogu, 30-minutna analiza tela, 45 minuta tretmana u SPA centru, zdravi slatkiši u minibaru.


Wellness Junior Suite

Ocean Junior Suite: oko 70 m², na strani mora, na 2. spratu. Klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, kafa/čaj. Poseduje i balkon na kome se nalazi i kada, gde gosti mogu uživati u penušavoj kupku uz neverovatan pogled na more.


Ocean Junior Suite

Family Suite: oko 85 m², na strani mora, sa pogledom na more, sa balkonom. Sadrži kombinovau dnevnu sa spavaćom sobom sa sofa krevetom i jednu zasebnu spavaću sobu, kao i 2 kupatila. Klima uređaj, minibar (uz doplatu), sef, kafa/čaj

LUX* Suite: oko 85 m², opremljen kao Family Suite.


LUX* Suite

Ishrana: Uračunat doručak na bazi švedskog stola. Uz rezervaciju polupansion dodatno uveče “Dine Around”, odnosno u svim restoranima označena jela uračunata. Kod rezervacije punog pansiona ili all inclusive, dodatno su uračunata označena jela za ručak u The Palm Court kao i u a-la-carte Beach Rouge, Bodrum Blue i Creole Smoke House. U INTI-u, obroci mogući uz delimičnu doplatu.


LUX Grand Gaube restoran

Sport: Uračunato: teretana, odbojka na pesku, joga, pedalina, snorkeling, wind surf, 4 teniska terena, stoni tenis. Uz doplatu: kitesurfing, katamaran, skijanje na vodi, golf teren, ronjenje, izlet brodićem.


LUX Grand Gaube fitnes

SPA & Wellness: LUX Grand Gaube ima prelep SPA centar, koji je namenjen za starije od 16 godina, osetićete pravo opuštanje i oporavak. Uračunato: sauna. Uz doplatu: masaže i drugi tretmani


LUX Grand Gaube spa centar

Deca: Dečiji klub: za decu od 3-12 godina, kao i klub za tinejdžere od 13-17 godina. Takođe uključena i animacija za decu.

Napomena: Istočno krilo hotela, u kojem se nalaze Wellness Junior Suite, je namenjeno gostima starijim od 16 godina.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

2.140 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.